Friday, January 21, 2011

Video - Rayyan main dgn toy dia. Hihi

Hye auntie auntie sekalian. Heehee tak pasal pasal korang jadik auntie ek. Sila jangan suruh Rayyan panggil korang Kakak okayyy ;p Terimalah kenyataan status korang dah diupgrade menjadik auntie. Heh ;p

Mula mula kita perkenalkan dulu ahli korum yang terlibat ;p

Pemain: Rayyan
Toy: Moomoo
Videographer: Mama

video
Aku jenuh tahan gelak sebenarnya masa ni ;p Hehe. Sebab kalo aku gelak atau mengeluarkan suara nanti dia tak fokus kat mainan dia. Huhu

Hehehe. Dia da pandai mengagah dah sekarang. Ade la bunyi bunyi baru. Rasa excited untuk bangun tiap pagi untuk tengok perkembangan terbaru dia. Tu yang rasa beraaaaat hari nak pegi kerja. I wish I'm a fulltime housewife T___T (which is impossible buat masa ini T_T )

Panjang video ni lebih kurang 1 minit 40 saat. Tapi dia macam enjoy 1 minit aje. 40 saat lagi da bosan. Hehe. Hmm pasni buleh la buat entry perkembangan Rayyan tiap bulan. Masa video ni direcord adalah sewaktu dia 2 bulan 4 hari. Nanti kang da 3 bulan aku letak lagi video dia ye :D

Selamat bekerja! Pada sape yang sambung cuti, hep hep! ;p

6 comments:

  1. ai ciare baha...
    follow sini okkay..
    nama anak kiter sama..rayyan jugak..
    nama anak2010 tuh..hehe :P
    rayyan sangat comeiiii okkay...

    ReplyDelete
  2. hehe..rayyan dah pandai gelak..

    bangun pagi melayan anak, lagi laa buat perasaan malas nka gi keje menebal..

    ReplyDelete
  3. alohloh....cumill nye dak rayyan ni...makyang rasa nak geget2 dia ha...gerammmm

    ReplyDelete
  4. tomei tomei tomei... bam bam bam... i lap u rayyan.. alaaa meh la panggil kakak amy... :P

    ReplyDelete
  5. comelnya dia senyum2.. erm rindu kat bby sendiri. dah byk tlepas moment best mcm tu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha