Tuesday, February 8, 2011

3 budak hitam ;p

Boleh dikatakan, dalam sebulan, mesti ada 1-2 kali perjumpaan mak pak dan anak anak macam ni. Dulu zaman belom ada anak, kami 4 couple aje. Masing2 berlenggang kangkung aje. Sekarang haaaa amek ko, bila ada perjumpaan, terus rumah jadi mcm taska sebab penuh budak dan bayi ;p

from left: M Khair Rayyan, Azib Lutfan, Hafiy Haziq
Kesemuanya ada 4 hero di sini sebenarnya. Tapi sorang hero lagi dah beso. Dia tak suka ditangkap gambar tapi dia nak main camera pulokkk. HAHA. Tahun depan Rayyan pon gitu la kot kaedahnya ;p Gamba di atas nak test baby sape menangis dulu. Hihi.

Rayyan - 2 bulan setengah, Azib - 3 bulan setengah, Haziq - 7 bulan
Hehehe tgk tu, rayyan dah ada tanda2 nak nangis dah tu. Ate, mana dia tak marah, aunty2 n abg2 kacau masa tido dia ;p


Wuaaa menangis sudah. "Mamaaaaa tolonggggggg" ;) Mama sibuk bergosip boleh? hihi. Tak perasan anak nangis hukhuk

Ok tak boleh sabar dah. "wuaaa wuaaaaaa" ~~~ ok la Rayyan, mama angkat awak ;p Ish ish. Lepas tu, aku dukung2 dia sampai tertido atas dada. Bila da nyenyak letak atas tilam, dia lena sampai pagi. Alhamdulillah, tak banyak pe'el si Rayyan ni.

Masa kat terengganu aritu, dia tido dari Maghrib sampai subuh besoknya. Punyala sedap tido rumah Tokma dia ;p

p/s: serius macam dah tak ada topik lain selain cerita pasal Rayyan.
Hahahaha. Nak posing2 gediks2 macam dulu pon dah malas ;p

1 comment:

  1. baju rayyan ngan baju rafique sekilang..hahahha..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha