Saturday, February 12, 2011

Aman

Pagi sabtu. Rasanya lately macam jarang jarang aku nak buat entry hari Sabtu. Pagi pulak tu. Heh pagi la sangat ciare oi! Dah kul 11 lebih la. But still, awal ;p

Harini ni adalah hari bersenang lenang. Tak la lenang sangat sebab ada seorang bayi 2 bulan 29 hari yang perlu dijaga dengan penuh kasih sayang :) Sekarang ni bayi 2 bulan 29 hari tu yang sedang bersenang lenang sebenarnya. Dia tengah tidur. Baju je mandikan dia 10 lebih tadi sebab tak sampai hati nak bangunkan dia dari tidur yang nyenyak. So sempat la kemas umah sikit since dia tidur tu.

What for breakfast today? PIZZA. Hehehe canggih tak? Ish tak lah. Actually cuma panaskan pizza lebihan malam tadi. MK not enjoying pizza so much. Dia order spageti malam tadi. Maka aku sorang la menghadap pizza size Regular itu. Tamak tak? Hoho

Aktiviti hari ini kebarangkalian adalah menonton movie yang aku copy dari opismet sampai lebam. Hehe. Hope tontonan aku tak terganggu oleh tangisan budak kecik ni ;p Tak apa, anak mama baik kan ^____^ Oh ya, to Kak yen & Apis, selamat pengantin baru ya :) kami memang naaaak datang sgt sgt.....tapi apakan daya.....MK perlu menunaikan tanggungjawab bekerja dia tu. Nak g dengan orang lain macam tak sedap pulak. Nanti kalo Rayyan meragam ke hapa, tak tenang pulak korang. Aku konfem la lagi kacau bilau nti. Heh ;p

Okay enuf merepek. Have a nice weekend uols :D

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha