Wednesday, February 9, 2011

Anak papa

Masa menaip entry ni satu badan aku dah sengal sengal. Muka aku dah mula rasa panas. Tekak pon rasa lain macam. Haih, setahu aku ini tanda awal demam. Ate, kat opis ni penuh laaa dengan virus virus selsema, batuk batuk. Aku ni pulak senang nak berjangkit. Yang peliknya kalo MK demam selsema batuk tak penah pulak aku jangkit dari dia. Magic! ;p

aku rasa muka rayyan lagi lebar dari muka papa dia ;p

Sebenarnya.................................




Aku rindukan Rayyan di saat menaip entry ini. Office hour dah nak abis, mau pulangggg mau pulanggg.....! Aku mau menggomol si kecik tu. Melayan dia berborak dan senyum senyum. Alahai cairnyaaaa hati mama bila teringatkan senyuman manis si anak. Gila kemaruk ok. Zaman bercinta pon tak kemaruk gini (Eh yeke? ;p macam tipu je. Dulu becinta lagi kemaruk aku rasa. Makan tak kenyang mandi tak basah. Tido naseb lena ;p)

Ok bye~!

p/s: ni scheduled entry ya.

3 comments:

  1. ahaha means rayyan lagi montel dari papanya la kan..hihi suh kerol makan banyaaaaaaaaak lagi dari rayyan (padahal rayyan minum susu je pon)

    haish cair jugak hati yani bila baca entry ni..nak baby!ahaha

    ReplyDelete
  2. muka rayyan statik je..dia lom biasa dgn camera ke ar? tp dlm prut..dia tau je bila kene rakam...hahaha..

    ReplyDelete
  3. mak aih pp rayyan...menggebus sudaa..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha