Thursday, February 10, 2011

*&^%$^&&**

Cop! Tajuk di atas bukan sebab censored ke apa ek. Saje wat gitu sebab tak tau nak taip ape. Boleh? ;p

* Kena study la. Ujung bulan ni ada training untuk dapatkan certificate. Maka, kalo nak dapat cert ko ingat pegi lenggang kangkung jeke? Confirm lah ada examnye. Wuuwuuwuu. Dah lama aku tak study begini. Aku just buat preparation sikit sikit aje. Google sana sini. Err tapi nanti nak pegi training punya la jauh. Kat Damansara berdekatan OU tu. Bukan jem ke? Hmm..... JA, aku tumpang ko jela ek? Aku tunggu tepi hiway sebelah rumah aku tu. LOL. Hek hek ;p

* Sabtu ni Kakyenz & Apis (rakan UPM) punya wedding. Mau pegiiiiiiiiii. Tapi uols tau jela, MK kan keje hari Sabtu. Gimana ya? Ade sesapa nak bawakkan aku dgn Rayyan tak? ;p. Aku tak penah lagi bawak Rayyan ke majlis kenduri kawen ni. Dah bleh behave ke dia ek? Em belom cuba belom tahu la kan. Tapi kalo MK takde pengsan la haku jaga dia sensorang. Wuuwuuwuu

* Ahad plak opismate ada buat Birthday Party & Doa Kesyukuran untuk anak anaknya. Yang tu InsyaAllah boleh pegi kalo Rayyan berperangai comel :)

* Tak sabar nak pegi concert Abang Maher Zain ujung bulan ni!! Eh, ABANG?? Sejak bila mak aku beranakkan Si Maher Zain??? Confuse di situ ;p KAHKAH

* Aku dah terbeli 2 coupon milkadeal yg red velvet cake tu. Heh ;p Tak sabar nak nyumm nyumm nyummm :D

* Semalam adalah hari Rayyan mengeluarkan suara paling banyak. Dia macam nak adjust peti suara dia. Sampai tersenget2 mulut. Ntah apa dia nak cakap. Dia nak cakap MAMA CANTEK kot. WAKAKAKA :D Aku nak cuba rakam, tapi bila rakam pakai night mode ada lampu kat camera phone tu, dia terus tak mau cakap dah. Jenuh tunggu. HUHU. Tapi tak cakap sampai ke sudah. Abiskan bateri fon mama je ;p Sebab tu most of the pictures taken pon jarang dia nak senyum sebab bila nampak lampu camera dia DIAM and fokus. Tah apa apa la Rayyan ni ;)

* Sabtu ni birthday MAK. MAK ada kat Kedah sekarang. Ingat nak beli something from onlineshop then post je ke Kedah. Tapi, macam tak ada pulak item best untuk kategori mak mak. Takkan nak belikan shawl pulak ke dia?? HEHE. So senang cite, nanti tunggu aje ujung bulan ni jumpa mak and belikan something yang dia nak :)

* Tetiba mengidam blackberry. Boleh? HAHA.

* Ok tu je. Bye!

4 comments:

  1. hahaha..last year i pun beli hadiah kat mak through blogshop..belikan handbag...mudah ek zaman skrg nih..=)

    ReplyDelete
  2. eh,kak yen dh nk kawin erk dgn apiz..hehehe
    t'ingat ms kat kolej dl..

    ReplyDelete
  3. amboi, kemain panjang list.. hahaha

    ReplyDelete
  4. ciare, klu ada org amik ko, bwkla baby.. yen kat masjid, leh je ko lepak ngn baby kat masjid tu.. dulu, ummu klu jalan mane2, bila kene dok sorang2 ngn baby, memang masjid atau surau jela tempat ummu.

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha