Wednesday, February 16, 2011

Jalan jalan @ Timesquare

Good day everyone. Eh. Assalamualaikum :)

So apa aktiviti uols weekend aritu. Weekend aku agak panjang since Isnin telah on leave. 4 hari namun............terasa macam Sabtu Ahad je. Sedar sedar, dah 4 hari. Hmmppp... Rasa macam nak campak aje jam. Atau, rasa malas nak tengok jam. Hehe

Sabtu, as always; duduk di rumah saja since MK kerja. Aku tengok Khair Rayyan and Khair Rayyan tengok aku. Eh, sangat lomentikk maaa ;p HAHA. Menghabiskan masa dengan nonton Playful Kiss. Drama korea. Tak tahu la drama baru ke tidak. Tapi rasanya baru. Baru sampai episode 8. Weekend akan datang ke abeskan jugak, tak kire! ;p

Maka, bila Ahad datang, baru la boleh nak berjimba keluar. Tengahari tu pergi Timesquare. Bukan nak bershopping pon. Tapi MK la yang ada hal.

On the way to Timesquare :)

Aksi kaki terjongket ;p
Sambil tunggu MK setelkan hal dia. Aku dan si cinonet ni melepak jela kat sekitar timesquare tu. Jalan jalan. Cuci mata. Ade jugak beberapa orang lalu lalang singgah kat Khair Rayyan and agah agah dia. Bila dorang dapat tau Khair Rayyan baru nak masuk 3 bulan, dorang kata "Wuah semangatnya! Sedap badan dia ni". Hehe besar ek anak aku? ;p Tak apalah, yang penting sihat walafiat.

Dan aku tak beli apa2 pon. Duit plak ada seringgit je dalam wallet, sedih tak? Nak mintak duit kat MK, susah plak nak panggil dia sebab dia tengah setelkan hal dia tu. Mujur tak jumpa ATM machine kalo tak confirm aku beli something jugak. Hehehe

Ramai jugak orang kat timesquare
Dalam sejam gitu jela kat Timesquare tu, then weols nak pergi ke Majlis Harijadi + Doa selamat rumah officemate pulak di Bangi. Tu lenkali la sambung ek. Tak larat nak taip banyak banyak.

Until then, wassalam.

6 comments:

  1. yeay, rayyan dah boleh kuar jenjalan mcm Iman jgk..wewittttt

    ReplyDelete
  2. yeay..kejap je 3 bulan kan?? terasa mcm semalam je lahirkan dia kan? bby kita pun nk masuk 3 bulan 26 hb ni. Happy sgt..dah start nk meniarap sama mcm khair rayyan juga..hehe. Patutnya due date 16 nov,tapi overdue. 26hb baru bby kuar,hehe..

    ReplyDelete
  3. so comei la rayyan..sedap pegang badan dia nih..:)

    ReplyDelete
  4. comeyyy nye baby rayyan
    cam mummy die gak ;)


    salm pknalan dear

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha