Monday, February 21, 2011

Dah lama tak pegi ikea.....................

..........last skali pegi sebelum kawen masa nak beli barang2 nak masuk umah. Huhu. Sangat lama okek. Sila lah percaya. Dan masa sebelum kawen tu adalah KALI PERTAMA aku menjejakkan kaki ke Ikea. Sebab sebelum tu macam tak ada keperluan nak pegi sana. Ngehh ;p

Eh ini cerita minggu lepas ni. Ahad sebelum Maulidur Rasul tu. Ada sapa2 terserempak dgn I tak kat sana? (feeling feeling glamour mcm artis. kehkeh ;p)

On the way to ikea. Mama ajar Khair Rayyan camwhore. Muahaha :D
Alhamdulillah masa jalan jalan usha barang tu mood dia okay je. Cuma kena pandai la tekel mood dia. Bila tgk dia dah macam boring kebuntuan dalam stroller, kena la dukung dia kejap. Bila dah boring kena dukung, letak dalam stroller balik and so on :)

A bit cranky la juga sebab lapar. Nursing room pulak ada 2 bijik aje. Tak tau la kot ada pot lain. Tapi yang sekitar food court and surau tu ada 2 bijik je bilik baby care. Kena la beratur, amek turn. Masa dalam bilik tu pon cepat2 tukar pempes and susukan dia. Kesian pulak ibu ibu lain bersama bayi yg kecik kecik menunggu kat luar. See? Aku sangat prihatin sekarang. Because I'm exactly in their shoes. Hmm :)

Papa MK tgh test kerusi ni. Padahal letih berjalan. Cewah, nak beli konon ;p

Amboi tak sudah sudah lagi test kerusi ke?? ;p
Adalah beli barang sikit. Sikit sikit pon jenuh gak nak bayo. Hahaha. Tapi betul, masa amek barang aku rasa macam sikit aje. Bila tengok resit, aik? apesal panjang resit ni. Muahahaha :D

4 comments:

  1. comeynyer dak baju biru tuh...
    geget boley???

    ReplyDelete
  2. kalo dah sampai ikea tu, mmg cenggitu laa jadinyer..mesti tersasar bajet..hihihi

    ReplyDelete
  3. ur baby is so cute..jeles tgk..hehe..

    ReplyDelete
  4. et: hehe gegetnya mama dia tak kisah pown :D

    deena: kan kan..bahaya tul la g ikea ni.tp brg2 dia mmg kawai laaa :D

    belle: alaaa semua baby pon sgt comel tawww :) anyway thanks

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha