Thursday, February 24, 2011

dd & keri, Ch'u-k'a-dŭ-rim-ni-da!

Ch'u-k'a-dŭ-rim-ni-da!!! Wuah aku dah gila balik tgk muvi/drama korean ni ;p Cewah tetiba ada special dedicated entry gitu :) Dd, ko tau tak? berita happy ko ni telah membuatkan aku berbunga2 lalu mengproducekan 4.5oz EBM per session. Pakai shotfom jela ek. Sape tak tau sila google ;)

Dd, ko kena tau EBM tu apa ;)) Muehehehe. Nanti lepas 9 bulan ko kena praktikkan EBM tu demi baby kesayangan. Cewah :D

My Little Khair Rayyan. I miss youuuuuuu
Di bawah adalah senarai anak anak puteri 7 :)
2009: Anak Ja (Adam)
2010: Anak saya (Khair Rayyan)
2011: Anak ateh (Kembo) & Anak dd :)

InsyaAllah, mari kita doakan yang terbaik untuk Ateh & Dd. Ateh, ko tak lama lagi je kan? Wuaaa merasa jugak aku anak sedara kembo :D Dd, kamu tu masih baru lagi. So, sila la jaga elok2 ye. Keri, sila jaga Dd & lil sugar bun elok2 ya :D

Dan mari kita doakan agar Hana & Lina pula cepat2 dapat rezeki tak ternilai ini. Aminnnnnn.

2 comments:

  1. awwww terasa matang dapat nasihat begini2 hehe.

    makasih ciare wat entry inii

    kof kof kof

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha