Thursday, February 10, 2011

Facebook LIKE button

OK aku dah ada button LIKE. Gedik tak? Atas pengaruhan DD dudu aku telah terjebak. Eh, padahal DD tak pengaruhkan ko pon Ciare. Ko yang gedik nak LIKE LIKE jugak kan? Heh

So lepas ni, kalo takde sape nak LIKE entry aku, aku tutup la blog ni sebab malu takde sape nak LIKE, boleh? HAHA

Apepon, aku rasa button LIKE ni banyak gunanya rupa rupanyaaa. Sebab aku pon asik mengLIKE entry orang je kejenye. Sebab aku memang LIKE entry dia, cuma malas nak click comment link, taip2 komen. Weehee.

Oleh itu mari lah letak button LIKE di blog ramai2 :D

>> tgk SINI utk tutorial :)

5 comments:

  1. yey2 seronoknyeeeeeeeeeeeee

    aku rasa seronok sgt bile ada like2 ni. xtau kenapa hahaaa

    ReplyDelete
  2. nok wat gok, guane ehh??
    ajor2 plisss...

    ReplyDelete
  3. *dd* seronotkannn :D

    *nano* http://www.liyanaa.com/2010/04/cara-letak-butang-like-facebook-untuk.html sini utk tutorial ;)

    ReplyDelete
  4. nk buat...tp tkt org tetentu kt fb bc blog then keco2..x suke plaks..

    ReplyDelete
  5. yeay!! nnti nk buat tp xde mase lg nih.. thanks for sharing ^^

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha