Friday, February 25, 2011

IKEA lagi =D

Muehehehe. Gila tak gila. Kami pegi IKEA lg. Ate, MK tak puas hati almari dia nak tu da abes stock. So nak pegi ulang la kot kot dah ada setok. Aku on je, macam tenang je pegi cuci mata kat IKEA walopon orangnya ramai. layannnnn ;)

Khair Rayyan with Mama :) Wuaaa best gamba ni, bleh letak sebagai profile kat FB. HAHAHA. Ate, sebelum ni susah nak tangkap gambo camwhore gini sebab Khair Rayyan tak pandai lagi camwhore berduet. Hehe

Khair Rayyan with Papa MK :) Hehe. Tapi apesal Khair Rayyan wat muka terkujat tu? Hokhok. Saboooo jela ;)

Dan akhirnya, aku berjaya makan meatball di IKEA. Rasa dia? BOLE LA. Aku dah imagine rasa dia sedap gila sebab semua pegi pon cakap sedap gila. BOLE LA. Sedap jugak tapi tak la gila. HOHO. Just nice gitu sbb dia tak berapa panas. Sooojuk pulak.

Budak ni pon dah makin pandai duduk dgn sendirinya atas stroller. Dah makin kurang ragamnya. Senang la mama da shopping pasni. Muahahaha :D

7 comments:

  1. rayyan bg chance mama nk sopim...da gaji ni..ley terjah ikea lg mama rayyan..

    ReplyDelete
  2. mari kiter g sopim..yeay..good boy rayyan...a big hugsssssss

    ReplyDelete
  3. makin ligat laa mama rayyan shopping pasni..

    ReplyDelete
  4. N: alaaaa bulan ni ada 5 weeks. xbleh boros kang hujung bln jenuh le :P

    zaza: rayyan pon nak hugs auntie :D

    myravea: da betul da..kita edit sket..muehehe

    lina: tq auntie..alaaa xpenah lg jumpa auntie lina, uncle, akak alia n abg darwisy ni

    ReplyDelete
  5. deena: tu la pasal..hikhik..kena pau papa rayyan banyak2 ni ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha