Thursday, February 17, 2011

Kenduri kendarat :D

Oh sekarang dah bleh gebang gebang pegi kenduri! =D Nampaknya Khair Rayyan dah bleh dibawak ke kenduri and mall. YEAYYY. Ragam pon dah kurang dan boleh pujuk dah. Sebelum ni kalo nangis, susah gile ok nak pujuk. Now maybe dia pon dah cerdik sebab tu dah bleh pujuk pujuk. Kadang tu, pujuk sikit pon dah bleh sengih lebih. HAHA

Hari Ahad lepas, kami testing pegi kenduri pertama untuk Khair Rayyan. Iaitu Majlis hari jadi dan Doa Selamat. Meriah uols majlisnya. Tapi tak sempat nak camwhore dgn Tuan Rumah dan juga kawan kawan sebab sibuk melayan anak youuuu. Hehe ;p Masa aku dengan MK makan, Tuan rumah dan sedara mara dia yang tlg pegang Khair Rayyan. TQ :D

Team anak dgn bapak = MERAH. Aku sorang je konsep pink purple gitu ;) Heh. Haih tahun 2011 ni raya nak warna tema apa ek? EEEE cant wait beraya dengan my lil Khair Rayyan. And of kos bapaknya skali. How dare you lupa suami ;p Biasa tu, hep!

Time ni weols lepak kat ruang luar umah aje. Open air gitu. Khair Rayyan pon sampai terlentok lentok tido. Terima kasih Kak Gee. Food was great! Siap ade goodies :)

Balik dari kenduri, weols direct terus ke IKEA. Malangnya, baru nak mulakan perjalanan....


.....



....




....



Skali hujan daa. Hukhuk. So pospon g IKEA pada hari Selasa :)

p/s: Pasni bleh la susun jadual pegi majlis
orang kawen. Tak pon susun jadual nak pegi
mall. Shopping!! ;)

6 comments:

  1. haha...mcm saye lah..now tggu weekend sbb nk g jenjalan..yippie...

    ReplyDelete
  2. haha suke gamba akhir tu, rayyan comel nye sejepuk kat situ, hehe

    ReplyDelete
  3. rafique mmg suka shopping time sejak kecik lagi..rekod bersih x pernah meragam..=)

    ReplyDelete
  4. qaid mall dah lepas.ada y ok ada jugk bad day nye!!kenduri baru sekali..y syoknye ramai y volunteer nk pgang so bole makan2 dgn besnye :)

    ReplyDelete
  5. lazatnyer tgk kaki dia yg tembam..hihi

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha