Tuesday, February 22, 2011

Lunch with Makyong ;)

Pada suati tengahari yang cantik cuacanya, aku telah mengajak ciklongan kita ni kuar lunch. Since aku pegi customer site kat Putrajaya so boleh la jumpa dia. Plus, dia ni makyong yang sedang menunggu hari nak beranak. Heeheee. I likeee talking story mory about pregnancy. Sweet memory oh :)

mine. baked-fish-something-with-melting-mozarella-on-top ^___^ sangat menggemukkan ini menu but i likeee. Muahaha :D But the fish is veryyyy the juicy. Yumsssss

Hers. Something-chicken-margiana-blablabla. Pfhhh susah gile kottt nak sebot. Hakhak


And this is her. Noona Ciklongan. Cewah ada noona plak. Feeling feeling cakap korea. Pehhh, macam la terror beno. kihkih ;p

Apepon, masa entry ni dipublishkan hopefully ciklongan kita ni dah selamat la melahirkan. InsyaAllah ^_^

8 comments:

  1. perghh...lunch western....menarikss ok..

    ReplyDelete
  2. sesungguhnya cik ciare....teman masih tak rsa nak bersalin pon lagi...sabau2...ade 4 ari lagi..huhuhuhhuu....
    tq for da best luncheon...sgt gumbira ok!!! oh ya...rayyan cene??sehat dah ke?

    ReplyDelete
  3. hmm...nampak sgt la menyelerakan...yummy222

    ReplyDelete
  4. ur menu mmg look so yummylicious lah!! dah lama tak makan2 gini
    wiken ni harus ni
    kat mana tadi ciare
    ?

    ReplyDelete
  5. N: haaa apa lg?g ajak hubby makan sementara ada masa lg ni..hehe ;p

    Ciklongan: wuaaa belom bersalen lg??xpe xpe, Khair Rayyan kuar aritu pon 2 ari b4 EDD :)

    qaseh: nampak menyelerakan dan mmg menyelerakan. heee

    dayu: kat SR. set resepi utk valentine's day aritu.hokhok.siap dpt appetizer n desert eskrem lg tau

    ReplyDelete
  6. salam. cik ciare sy nk mtk izin share list brg2 baby dkt entry u yg lps2 tuh boley? nak buat guide utk bli brg baby..hehe..btw, i folo u yer.. =)

    ReplyDelete
  7. N: lunch western terbaekkk :D

    cik tim: congrats ct.dah keluar pon aulya tu :)

    qaseh: mmg menyelerakan :D

    belle: owh sila sila. xkisah pown :)

    ReplyDelete
  8. salam ciare - kalau kak lina pi putrajaya kita lunch sama2 pulak ekkk...waduh2 sedap nnyer hmmmm

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha