Monday, February 7, 2011

New gadget for my little prince :D

Happy Holiday!!

Amboi sakan eh uols bercuti :') Macam ramai je yang cuti lagi arini ;p Kalo tak cuti pon, korang sambung MC eh? hihi. Aku pon nyaris tak mc. Lutut ni sakit, boleh? Macam dah tua sgt rupanya. Tapi betul. Kepala lutut sakitttt sgt. Tiba2 je sakit start Jumaat lepas masa kat Terengganu. Salah urat kot. Tapi kalo tak elok jugak, nak pegi x-ray la weekend ni. Bahaya sakit lutut ni kalo dibiarkan.

Eh tetiba nak tunjuk gadget kesayangan aku ni. Alhamdulillah, bertambah tambah rezeki Rayyan lepas pakai breastpump ni. Oh seronok tak terkata. Sampai termimpi2 ;p

Gaya superman atau ultraman pon buleh ;p Gambar dia 2 minggu lepas tak silap. Oh kejap aje, dah dua bulan setengah anak aku. Lagi 2 minggu kena cucuk 3 bulan le pulak.

5 comments:

  1. weewwiiitttt!!dah dapat spectra 3 upenyer!!best of luck wif ur bf journey babe..

    ReplyDelete
  2. rayyan!!!
    jgn smpai awak umur setahun, mas abday party awak baru aunty dpt jumpa sudah...

    ReplyDelete
  3. wahh...da ade new gadget...bagus2..keep it up!

    ReplyDelete
  4. double pumping is the best :)
    go go go!

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha