Saturday, February 19, 2011

Sabtu yang................

............SURAM MURAM.....

Walaupon cuaca cantik dan sangat sesuai membuat laundry 2-3round...........tapi..............




Mood dalam hati ni tak cantik...





Sebab anak sakit. Walaupon dah pulih dari demam dan selsema (praised to Allah) tapi bila dengar nafas dia berbunyi dek kahak tu rasa macam nak nangis je T_________T

Ni pic before mandi td. nampak lesu aje kan :((
Jadi apa petua nak hilangkan kahak tu? Aku rasa solutionnya macam kena ke doc and suruh dia cairkan kahak jela kan? Batuknya dah hilang tapi risau dia tersedak kahak tu. Ate, baby mana reti nak tuihhhhh kahak tu. Telan ade la kot :((

Selsema da kering tapi kadang kadang ada terbersin. Apa maksudnya? Kalo by tomorrow tak OK lagi, kena pergi jumpa paed la ni. Kalo g klinik bese dorang main bagi je ubat kan. G pakar jelah. Better prevent sebelum jadi lebih serius. Annur and Azzahra tu ada pakar paed kan? Mana ok? Annur ke Azzahra ek?




- Mama ciare yang susah hati T__________T -

5 comments:

  1. ciare, u dok equine kan??kat equine ada satu klinik paed..=)

    ReplyDelete
  2. oloooo ciannya...hope hjg bln ni dh sihat...blh main2 sakan dgn makteh..

    ReplyDelete
  3. ciare..better bawak jumpe doctor..nnt doctor boleh buat suction utk sedut kahak tu..or maybe do the nebulizer yg guna gas tu..then..kalau ryan masih flu...ciare boleh cube sedut kat idung die..nak jadi mummy,takleh geli2x k..cubela..hope ryan cpt sembuh..

    ReplyDelete
  4. N pnh dgr petua..either mak o ayah kne tlg sedut kn kahak tu..mcm mana..N x to laa plaks..wat cpr kot..

    ReplyDelete
  5. ciare,
    ank aku pn ms baru lahir ade jg cmtu..tp aku biarkn je
    sebab tanya my sis,die cakap anak die hilang sndiri.
    aku pun biarkn je la..sekarang ni dh ok.dh xde pun kahak tu..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha