Monday, February 7, 2011

Sorang lagi ahli geng puteri 7 menamatkan zaman bujangnya ^_^

Assalamualaikum :)

Wuahhh, cepat masa berlalu bukan? Dari 2003 kami bersama sama berjuang di UPM sampai sekarang....Alhamdulillah masih berhubung dan berjumpa. Terkenang kenang zaman UPM dulu kan uols ;p

gamba di cilok dari FB. mintak ijin ye kak yenz ;)
Kepada lina & suami (din), TAHNIAH sangat2. Semoga ikatan perkahwinan ini kekal bahagia buat selama lamanya. Comelnyaaaa lina atas pelamin. Bestnyaaa kalo aku berada di tempat kejadian dan dapat berposing sampai pengsan di hari bahagia Lina. Sapa tak bahagia jika kawan baik pon bahagia bukan? :)

Tetiba rasa sebak sebab kawan kawan dari zaman anak dara masing2 dah mula ada kehidupan sendiri. Lepas ni pegi gathering menggendong anak la jawabnya. Huhu. Oh ya, Puteri Balkis la yang masih belom berstatus Puan ye? Bik, aku doakan agar jodoh ko dgn mambang akan disegerakan ke jinjang pelamin. Aminnnn. Pesan kat mambang, jgn becinta lama. Bercinta lepas kawen tu lebih indah ^_^ (mati la aku kena belasah dgn bik. HAHA)

EEeee tak sabar nak tgk gambar complete version Lina kawen dari dudu @ ja since dorg pegi awal dan menyaksikan momen momen pernikahan Lina. Dud, cepat upload ya! :)

1 comment:

  1. hokeh..patut mcm kenal jek gmbr tu..aisehmen..

    ok..diijinin

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha