Monday, February 14, 2011

Terpaksa cuti

Assalamualaikum :)

Tokma dia kata...."budak mata jernih"

Oh harini aku cuti yo. Tapi tak best cuti di kala MK tak cuti. Actually, nanny Rayyan memang dah cakap dari awal bulan dia ada hal harini, so parents kena la mintak cuti pula. Nak hantar ke nursery lain takot dorang tak biasa atau takot Rayyan pulak tak biasa. So tak apalah biar aku berkorban cuti harini :)

Awalnya MK nak join cuti tapi skali ada training daaaa. So, here I am. Berdua dengan Rayyan di rumah ♥ ♥ ♥  And as of 9.42am anak aku masih belom mandi. Heh. Mamanya apa lagi, konfem lah belom mandi jugak. Lalala ~~

Ok lah, kalo mood baby ok kang bleh blogging lagi. Bye!

7 comments:

  1. ciareeee... comellll sangattt rayyaann.. sukanya.. geram tengok.. konpem cium2 kalo jumpa nie :)

    ReplyDelete
  2. alah rayyan....so sweeeeeeeeeeettttt lah pakai topi tuh...mata jernih camner tuh..huhu,yang penting sweetttttt sangat :)

    ReplyDelete
  3. alololo..nyomel sgt lil rayyan ni..neway..kite link awk eh..;-)

    ReplyDelete
  4. cumilnya. mungilnya. cubittt!

    ReplyDelete
  5. CIare - comel nya rayyan ni..iiii geram nak peluk cium dia...bila la dpt ni..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha