Wednesday, March 9, 2011

5oz uolssss :D

Alhamdulillah. Now rezeki untuk perut si kecik ni makin stabil dan meningkat hasilnya. Sekali pam bleh cecah 4 atau 5 oz. Thank you Allah. Kira OK la sangat2 untuk aku yang slalunya dapat dlm 2 atau 3 oz je kan :)

Ini la budak yang makin kuat menyusu ni :D Asik lapooooo aje. Kalo kat rumah, sejam sekali kena menyusukan dia. Ate, dah aktif nak meniarapkan, tu la cepat bebeno laponya ;)

'papa jangan kacau saya nak posing boleh tak?' muehehehe ;p

Inilah dia, 5oz per session semalam.
Thank you Allah, Alhamdulillah, Syukurrrrrr :)

last but not least, please visit our blogshop HERE!! :D

7 comments:

  1. alhamdulillah ciare...cumel nye rayyan...

    ReplyDelete
  2. mar: alhamdulillah. thanks auntie :)

    ReplyDelete
  3. wahh..support breastfeed jugak! huhu.. :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..go go ciare go :)

    ReplyDelete
  5. rezeki untuk rayyan yg makin comel dn aktif

    ReplyDelete
  6. ciare,5 oz tu dr sebelah ke 2 dah?banyak je tu..hee,,pja tk byk sgt hasil..kadang2 rasa nk give up pun ada,dahla sakit semacam je,org kata baby boy mmg ganas sikit,ntahlerr;p

    ReplyDelete
  7. mrs weck: jom support BF :D majulah BF untuk negara hehe

    mrs nageb: setakat yg mampu :)

    dayu: sbb dia makin aktif la dia makin cpt lapo eh? huhu

    pja: dua2 belah la yang. kalo sebelah dpt 5oz alangkah indahnyaaaa :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha