Thursday, March 3, 2011

Asam Pedas @ The Mines :)

Seperti yang ku shoutout dalam FB ku itu, dah setahun lebih atau hampir 2 tahun aku tak jejakkan kaki ke The Mines. Walaupon jarak hanya dalam 13km dari rumah dan hanya 100m dari opis tapi serius, sumpah dah lama tak pegi. Rasa macam tak perlu aje. Hee. Lagipon aku dah macam Duta Giant Hypermarket plak sekarang. Muahahaha. Tiap hari ke Giant BK5 pon tak apa. I loikeeee ;)


So semalam masa lunch pegi kejap ke The Mines. Jalan2 dan lunch. Sempat la jugak rembat kasut baru. Ate, dah dekat setahun mak tak ada kasut baru tawwww T____T. Bila g shopping pon asik Khair Rayyannnnn je dapat barang baru. Mama pon nak gak. Heee ;p. Pastu ada la beli hadiah terkejut untuk MK :')

Pas shopping pegi makan kat stall Asam Pedas di level G rasanya. Aku order set Temerloh namanya yang berharga 12.90 gitu. Lauknya adalah ikan patin masak tempoyak. Perghhhhhhhhhhh pedasss i likeeeeeeee :D Lenkali nak datang makan lagi kat situ. Heee

-THE END-

eh tetiba ;p

6 comments:

  1. zana selalu gak the mines, tp xpernah cuba lg asam pedar ni..

    p/s: ciare ddk mana yer? kawan dd jugak kan?

    ReplyDelete
  2. adieyza: tu la, ni pon pestime makan kat situ. kita dok area seri kembangan je ni haaa. yup kawan geng puteri 7 dd ;)

    ReplyDelete
  3. oh, ddk situ.. zana stp bln gie the mines tu sbb husband suka potong rambut kat the mines.. tp mmg x pernah cuba asam pedas tu.. nnti boleh la cuba..

    salam kenal yer ciare..

    ReplyDelete
  4. adieyza: zana lak dok mana ek?salam kenal jgak :D

    ReplyDelete
  5. wahh...sll lalu je kdai asam pedas tu..sedapp ekk..bole try..smpat x nk try weekend ni agk2..?

    ReplyDelete
  6. N: yup memang sedappp holiowww. ade member mkn asam pedas daging. fuhhhh meletops :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha