Wednesday, March 2, 2011

Balik Kampung ^___^ (Part 2)

Cewah siap ada part 1 part 2 ek? Ada rasa nak lempang tak penulis ni?? Muahaha. Ate, malas nak wat entry sekaligus panjang. So kena la part2 gitu nyah (motiff aku explain semua ni kat sini? Hihihi ;p). Erm tetiba macam free pulak petang ini so nah, terima lah entry kedua ini. Bos, saya dah siapkan user manual, sila check email dan review ye. (tetiba ;p)

Bila balik kampung maka berjumpa la sedara mara. Hehe. Sebelah Khair Rayyan tu sepupu dia. Namanya Umairah Najwa. Sedapkan nama dia :) Umairah lahir awal 2 minggu dari Khair Rayyan. Sebaya la bebudak ni nanti ^__^

Budak yang tengah addictive menghisap jari. Semua jari pon dia nak isap. Tak kira la jadi hok mane se. Kadang2 sampai 1 genggam penumbuk dia nak sumbat dalam molot. Sabo jela anak mama ni ;p Malam tadi aku terjaga pukul brapa ntah, terdengar bunyi chupp chupp chupp....tengok2 si Khair Rayyan tgh isap jari dengan enaknya. Sian anak mama. Lapar nak nenen ye? Huhu. Apa punya mak laaaa yang tido mati ni?? Hukhuk

Little Umairah Najwa :)

Oh ini pesen tido terbaru Khair Rayyan. Kat rumah dia memang ngengada sket. Nak berdukung sandar2 kat bahu pulak baru nak tido. Time balik kampung ada ramai melayan bleh la ko nak berdukung bagai Khair Rayyan oii. Emm kat umah sini, aku letak je dia dalam cot. Merengek 5 minit pastu diam la dia tertido dengan sendirinya :)

Tuan belog harus nak show off gak. Muahaha. Amacam comei tak I pakai tudung gini? Huhu

Hari ahad, kena la pulang semula ke bumi selangor ni ha. Aku angkot Opah Khair Rayyan sekali balik TPJ. Heehee. Ate, aritu kata rindu bebeno kat cucu, sekarang tiap ari bleh main dgn cucu :)

4 comments:

  1. comel2. pakai laa tudung ni slalu ciare hehe

    ReplyDelete
  2. najwa tu anak sedara ganu ke?

    ReplyDelete
  3. comelnye rayyan..adehh..bila ank sndri nk kua ni...

    ReplyDelete
  4. dd: emmm....malu lew...nampak pipi kembung...uhuk uhuk

    ruby: eh? lupa la tu

    N: sabar yang....few daysss je lagi :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha