Tuesday, March 22, 2011

Budak masam baru bangun tido ;)

Pemandangan yang paling aku suka adalah pagi2 masa bangun dari tido. Watching my little prince sleeping...arghhh bestnya. Pastu dia bangun terkebil2, bila tegur dia senyum2....Ohhh rasa jatuh cinta la wehhhh


Yang kat atas ni baru terkebil-kebil ;)) Amek mood dulu.

Rasa bahagianyaaaa. Bila dekat kat muka kita kat dia, jari2 comel dia tu raba2 muka kita. Ish.... Do you get what I mean??? :x

last but not least, please visit our blogshop HERE!
 

8 comments:

  1. heee..mmg suka sgt bila dia raba muka kita dgn cute tiny finger dia tu..hehe..heaven! sukaa sgt! :)

    ReplyDelete
  2. sangat kan? masa diorang bgn tido mmg sangat priceless.. dgn muka comel mata terpisat pisat muka masam.. hehehe.. comel sgt!!

    ReplyDelete
  3. get get.. hehee comelnye rayyan, xsaba lak omma dd nak g melawat.. april, tunggu dakuuu

    ReplyDelete
  4. ciare - setuju sgt...tiada perkataan nak digambar kan :)

    ReplyDelete
  5. mrsweck: kaaaaan? BESTTTT sgt kan. eee rasa nak gigit2 aje ;p

    efa: betul tu.muka masam tu yg paling syiokkk nak gomol :D

    dd: get it? hehehe ;p nti gtau eh bila omma dd nak mari umah

    kak ina: priceless moment gitu kan :)

    ReplyDelete
  6. wahhh menantu mamaaaa...encem..haha tetibe kan ngaku menantu.hakhak..

    ReplyDelete
  7. liesa: memang tetiba sgt ;p dan dan rayyan jd menantu ko ek. ryehana pon xkuor lg.muahahaha

    ReplyDelete
  8. comenyer die...geram anty ngk...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha