Tuesday, March 15, 2011

Completely exhausted!

Hari minggu yang baru berlalu ni sangat penat laaaa uolssssss. Dah la sepanjang hari Sabtu aku mengemas bilik tetamu. Mujur lori IKEA sampai awal. So aku boleh mula kerja awal. Sangat berdedikasi aku rasa diri aku sekarang. Puji diri sendiri, bole? :D

Ate, MK keje. Aku tau sangat keje dia penat. Kalo aku nak tunggu dia balik keje baru nak start kemas ape macam kan? Mau kul 12 malam kami tengah mundar mandir dalam umah lagi. So sebagai isteri yang memahami penat lelah suami (sesekali masuk bakul angkat sendiri best jugak ek ;)) ) aku ngemasla sorg2 dulu. Angkat yang ringan2 dulu. Mop yg mana patut dulu. Vacum habuk dulu. Owh I love being a housewife. Kan best kalo ini realiti..huuuu

Dan aku totally terlupa nak tangkap gambo sebelum dan selepas. Penat acik berpeluh ketiak. Tak koser nak menjadi blogger tegar :P

Hari ahad pula kami bergegas (gegas la sangat, kul 12pm baru hegeh2 kuar umah. Hmm, ada anak kecik ni, susah nak punctual la uols. hukhuk) ambil Hana & suami di JJ Taman Equine kemudian menuju ke Majlis Persandingan Murni & Rizal. Gamba nanti2 ek. Nak tnggu gamba cantek dari Hana :D

sekitar 10pm mcm tu

Setelah kepenatan dari majlis Murni, Khair Rayyan tido pukul 8pm sampai laaaaaaaaaaaaaaaaa besok pagi. Masa aku angkat dia pegi umah babysitter pon dia tido lg. Dah sampai rumah BS pon dia tidooooooo jek. Mak aih, penat sgt ke sayang??? :D Sepanjang malam tu dia ada jaga nak susu jam 10pm, 12pm, 5am, 7am :) Ish ish ish anak mama ni.............time minum susu menten jugak walopon tido lama. Hihi

Owh gambar di atas nak tunjuk magic aje. Pattern baju Khair Rayyan, blanket dia dgn our comforter LEBIH KURANG SAMA kan? Dah tangkap gambo baru aku perasan :D

last but not least, please visit our blogshop HERE!
 

4 comments:

  1. comelnya rayyan!
    dulu akak selalu bukak belog ciare tapi tak pernah komen.. skg kene bukak hari2 la sebab suke nengok baby comel rayyan nih :)

    ReplyDelete
  2. cutenya rayyan...makin lama makin hensem..ikut muka mamanya yg comey :)

    ReplyDelete
  3. jivebumz: hehe. hai perakian bloggers :) alaa baby akak pon sure comel gak tuuu :D

    dee: rayyan comel, tp mama dia tak kot.hukhuk

    deena: haaaa tau xpe :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha