Tuesday, March 22, 2011

ehalal2u.com


1. ehalal2u.com atau dikenali sebagai pasaran maya ini mengenengahkan produk-produk berunsurkan islam yang halal dan toyyiban inshaallah. Kesemua produk dimonopoli oleh org bumi putra 100%. Dan produk-produk ini juga telah diberi persijilan dari IMP (islamic manufacturing practice) dan JAKIM (jabatan kemajuan islam malaysia).

2. kami terpanggil untuk mewujudkan website ehalal2u.com ini kerana hari ini ummah Islam seluruh dunia terdedah kepada produk makanan yang tidak selamat dan juga mengandungi pelbagai bahan serta kontiminasi haram yang boleh menjurus ke arah kelemahan ummah dari segi akidah, intelektual, kesihatan dan ruhani. Surah Al Baqarah ayat 168 menjelaskan bahawa umat manusia dikehendaki memakan makanan yang Halal Lagi Baik (Halalan Thoyyiba) . Dengan adanya kaedah maya ini makanan yang mengikut al-quran dan syarak dapat diketengahkan dengan lebih mudah dan cepat.

3. Sejurus dengan itu kami ahli jawatan kuasa mengelola website ehalal2u .com menyeru semua orang islam semalaysia menyokong pergerakkan ini.

From: Inter XS Global Marketing Sdn. Bhd.


* this advertisement is brought to you by ciare baha*
 
-----------------------------------------------------------------

My note: Haaa menarik tak ehalal2u.com ni kawan2? Kalo anda rasa menarik sila sila lah terjah ehalal2u.com utk dapatkan product yang konfem halal. Tanpa keraguan. Tanpa was was I tell you ;;) Antara produk2 ehalal2u.com adalah makanan kering macam biskut, produk kecantikan, produk kesihatan, brg2 dapur macam rempah ratus etc. And i'm sure, ada banyak lg produk akan muncul soon ^__^ Meh tinjau apa dia product2nya. Jeng jeng jeng (music kena suspens ;p)

Ha kan dah cakap macam2 adaaaaaa. Uols tak percaya kan? Kicap, sos, krim breast pon ada, krim untuk kaum lelaki poooooon ade ;))

Ni pulak produk2 bestsellers. mendapat sambutan terbaikkk. Aromaterapi oil tu aku dah rasa. Memang menyegarkan. Kalo penin2 sapu kat leher terus segar :D Biskut milk-bite tu pon sedapppp sgt. Tak manis tau. Baik utk kesihatan.

Ni pula produk2 terbaru ehalal2u.com. Hmm amacam, OK? Best kan? Kopi al baroka tu sedap uols. Baik untuk kesihatan tau.
Last but not least, aku da signup and dah add to cart. Tunggu gaji masuk, bayar dan dapat le brg2 ni. Hehe. Nanti nak beli rempah ratus sekali. Senang keje. Tak payah pegi kedai runcit dah noks ;)) Sesuai untuk golongan yg bekerjaya macam I. Anda, bila lagi?? :D Jom ramai2 LIKE dekat facebook jom!

*last but not least, please visit our blogshop HERE!

3 comments:

  1. ciare kompeni ko develop apps ni utk JAKIM ke?

    ReplyDelete
  2. kak ina: bkn mcm best. tp memang best :D

    ja: bkn la develop utk JAKIM tp cuma collaborate dgn jakim gitu. ni apps utk cmpany.hihi

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha