Friday, March 11, 2011

emoticons, happy, birthday, azan (sinopsis, bole? :P )

Aku dah install balik emoticons ym dalam blog ni. Dulu rasa tak sesuai sbb background blog ni hitam. But, since dah bertukar imej few weeks ago, maka macam ada mood balek nak pakai emoticon ym ni. Pasni nak pakai emoticon MSN pulak bagi tertambah2 gedik blog ni karang :D

Eh motipp aku explain kat korang? :-?

Anyhoo, I am soooooooooooooooooo00000000 happy today :) Hope our plan menjadi lah malam ni ;;) Tak ada la apa2 sangat sebenarnya. Biasalah pompuan, benda kecik2 pon bleh membuatnya happy sepanjang hari, right? Dan benda2 kecik jugak bleh membuat dia down dan moody sepanjang hari. Muehehe ;))

Oh ya, today is KAKRUBI's BIRTHDAY <:-P yang ke....ehem ehem. Huhu. Dan hari ni jugak dia ada exam utk naikkan gred ke apa dia cakap tadi. Goodluck Kak Rubi!! Mana tau ada rezeki untuk anak dalam perut tu. Aminnnnnnnnnnnnn.


Ada cerita lawak ni. Harini ada walk-in interview kat office ni, kat tingkat bawah tu ha. Ada ramai la jugak datang. Dalam 50 jugak interviewee. Namun.......................................................






:)) nak gelak dulu










Ada candidate yang cabut lari tau. Kenapa? Sebab bos saya suruh dia AZAN :) Hehehe. Well, company kami mmg mengamalkan gaya hidup Islam 100%. Waktu solat, ada staff azankan, qamat dan semua staff lelaki berjemaah. Staff pempuan je takde jemaah ;)) Ate, staff pempuan ada 4 orang aje. Pastu sorang pegi umrah, sorang duduk site, sorang anak chicken pox, dan tinggallah aku sensorang. Bole? Kalo ada semua pon, kena tolak yang bendera jepun pulak B-)


Eh melalut pulak. Ok la. Sekian saja secubit entry dari Puan Ciare Baha. Bye!

last but not least, please visit our blogshop HERE!! :D
 

3 comments:

  1. ada yg lari?? apakah?? mesti kes takut kena jadi imam la tu.. hihihihi

    ReplyDelete
  2. tq2...semoga kompeni dirahmati...

    ReplyDelete
  3. adieyza: haaa tau xpe. bese la bdk2 skrg ni kan :p

    kakrubi: amin :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha