Friday, March 18, 2011

Cikgu Shidah Dari Parit tu Cikgu Sekolah aku ko tau?

HAHAHAHAHAHAHA :)) nak gelak dulu


Aku tak tau la korang cemana, tapi aku baru je tengok video2 CikguShidahDariParit arini ;)) Aritu, masa balik Bota, adalah sembang2 dgn Kakrubi (akak saya). Lebih kurang begini la dialognya. Tak ingat sangat.


KR: Ko ada tgk tak video Cikgu Shidah?

C: Hah? Cikgu Shidah mana pulak ni?

KR: Alaaah, cikgu yg pemes kat youtube tu. Yang buat miming macam2 video tuuuuuu.

C: Ntah le. Tapi mcm penah dgr (rasa penah terbaca kat beautifulnara tp aku xbc pon sbb xberapa menarik topiknya.hehe). Nape dgn Cikgu tu?

KR: Aritu dia masuk rancangan FBI.

C: Hhah FBI? Cite apa tu? (sumpah aku xtau cite FBI tu apa. Kalo FBI cite penyiasatan tu aku tahu la)

KR: Laaa, cite FBI tu laaa. Yang Faizal Ismail jadi pengacara tuuuuu

C: Haaa xtau poooonnnn! (betapa tak update ttg entertainment bila dah ada anak ;)) )

KR: Yelaaa adaaaa. Cikgu Shidah tu, cikgu sekolah rendah kita ko tau tak? cikgu sek rendah pulau padang!

C: Yekeeeeeeee. Glamournyaaa sekolah rendah kita :D


Walopon masa tu aku tak tahu bijik butir apejadahnya kisah cikgushidah, tapi macam bangga pulak tetiba sek rendah aku yg duduk kat ceruk kampung tu pemes ;))

last but not least, please visit our blogshop HERE!
 

7 comments:

  1. laa cikgu shida tu sekolah ko ke, hehehehe

    tadi dgr kat hotfm, pekat gak loghat perak dia

    ReplyDelete
  2. Dan sebab Cikgu Shidah tu jugak la..Perak Tengah jadi femes..hahaha..ade 1 video tu..cikgu shidah ckp loghat perak..perrgghhh..hanya suami Mar je yg paham..hahaha..ater..teman baru je jadi orang Bota..lom fasih lg..hehehe

    ReplyDelete
  3. hehe..2 cikgu awk eh?cikgu tuh kelakar la..suke buat video miming..xsangka kan ade gak cikgu yg nak wat mcm tuh..hehe..

    ReplyDelete
  4. mmg dh glemer dia skang..mcm2 rancangan dh pggil dia..siap ade duet ngan sape tah...tp rasanya lg ramai yg nyampah dr suka...

    ReplyDelete
  5. for me, apa yang dia buat tu macam menjatuhkan air muka warga pendidik..just imagine, apa respond students bila tengok cikgu perangai x senonoh cenggitu n siap upload kat youtube..i dont agree with that..

    ReplyDelete
  6. dd: tu la, aku pon tak sangka. ate, orang parit, pekat le loghatnyee

    mar: yeke? video yg mn 1 ek? kite pon idak le rajen beno khatam video dia kat utube nun. kelako but at the same time rasa jelik. huhu

    belle: bukan le cikgu saye, tp cikgu yg mengajar di sek saya. tak kenal pon. huhu

    ruby: aku pon nyampah gak tgk video dia. tp aku suka kalo org temuramah dia. jawab selamba je.slang Parit pon menten ;p

    nur: alaaa bkn cikgu aku laaa.tp cikgu yg mengajo di sek aku. huhu

    deena: yup. agree with you. tp dgr cerita kementerian pendidikan dah jumpa dia. kalo tgk video miming dia, kita tak gelak pon. nyampah ade kot. cuma suke dengo loghat perak dia tu kalo ms org intebiu ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha