Thursday, March 31, 2011

ini BUKAN entry senset ;p

Update as of 4 and a half months :)


Budak kecik ini adalah suka mandi. Ni memang sifat semulajadi dia since lahir lagi. Tapi sekarang dia adalah SUPER-EXCITED masa mandi uolssss ;)) Super excited adalah bermaksud, mau berdiri dan melompat lompat dan mengeliat dan macam2 lagi aksi supersaiyyaaaa dia nak buat.


Dan aku adalah tewas untuk mandi kan dia :-S Bukan apa, takot terlepas ke apa kan. Dia nak duduk pon tak stabil lagi. Dalam seminggu aku cuma mandikan dia sekali aje sebab takda pilihan lain iaitu sabtu pagi bila papa Khair Rayyan keje. Sabtu petang and hari ahad semua dia take over.

Khair Rayyan, mama bukan taknak mandikan awak, tapi mama takot terlepaskan awak. Awak tu makin kuat tendangannya T___T Takpe, nanti bila awak dah pandai duduk, mama mandi sama2 awak ye. Ohhh! ;))




Budak kecik yang dah makin besar di mataku. Betul lah, bila di saat2 anak kecil sudah tidak berapa kecil lagi, rasa sedih tau. Rinduuu dengan hari2 yang sudah berlalu. But I know, my little prince will grow up and one day, he will be a man. Wuahhh. Taknak bayangkan. Tunggu je hari tu tiba nanti.

For me, he is always be my BABY. SAYANG KHAIR RAYYAN MAMA NI!!! :x


p/s: agak2 Khair Rayyan marah tak
bila besa nti dia baca blog mama dia tayangkan
gamba 90% bogel dia ni? :))

last but not least, kindly visit our blogshop HERE!
 

4 comments:

  1. my daughter pun suka mandi..kalau time mandi riuh mulutnya..;)

    ReplyDelete
  2. mak aku pun suke ckp die suke aku jadi baby balik. die rindu zaman tu, sedih tgk aku makin dewasa

    huhu

    ReplyDelete
  3. aku pun tewas bab mandikn anak ni..x larat la.huhuhuhu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha