Monday, March 21, 2011

Jalan Jalan ke Plaza Damas :)

Assalamualaikum uols :)

Ape cer weekend korang? Best? Superb? So so? Apepon mesti best bila dapat relax kan. For me, mana la dapat nak rehat sangatkan. Kata ada anak kecik. Bukan mengeluh but it's a fact. Melainkan ko ada maid or something maka dapat la rehat banyak sikit. Tapi tak apa, aku sangat enjoy wat keje2 rumah ni. Penat tapi best. Tapi, bila ahad malam muncul rasa macam......uhhh..........besok keje, nyesalnyaaaa tak rehat puas2. Nape laaa aku tak rehat je siang tadi....? Hehe ;))

But it's ok. Aja aja fighting! :D

kyra tengah nguap, sabo je jelah ;p
OK ni last week punya cerita baiiiii. Hehehe. Bese la mama ciare ni, suka tangguh2 cerita taw. Macam tak biasa ;)) Dulu zaman muda belia tambahan tak ada komitmen keluarga lagi bleh la update blog macam mamarazi. Cerita arini, arini jugak publish. Sekarang, cerita harini, mungkin seminggu dua lagi baru update. Muehehe

So gambar di atas adalah me with Kyra. Macam tak biasa kan. Kalo dah biasa singgah sini konfem dah kenal sapa budak di atas. Bukan anak aku ek. Tapi anak kakak aku. Anakanda I boboy :D Kebetulan cuti sekolah so akak aku datang KL jalan2. Dapat la bawak dorang g satu dua tempat. Ate, dia yang cuti skolah. Tapi aku mana ada cuti skolah. Bila cuti skolah pon tak koser nak amek tau. Huhu

My lil sis with her Kyrin. Hehe. Bleh aku tulis 'lil sis'? Ate, dia memang kecik molek noks. Kalo aku jalan dengan dia, nampak macam Giant jalan sebelah Nobita. Aku la Giant ituuuuuu T____T wuaaa nangis 4 baldi :(

Anyway masa ni aku bawak dorang jalan2 ke Plaza Damas, Sri Hartamas. Saje2 je. Pegi tempat yang tak sesak dan aman damai sket. Muehehe. Layan nasi ayam sedap tu. Perghhh!! :D Geng projek ma****de, uols ingat tak kenangan2 kita di Plaza Damas?

K lah itu jelah. Adios. Kerja kerja!!

last but not least, please visit our blogshop HERE!
 

4 comments:

  1. rindu jugak dgn nasi ayam plaza damas!

    -dd mangsa penah keje kat plaza damas-

    hehe

    ReplyDelete
  2. lama dh tak pi makan kat situ kan :) comel la ciare, kyra dan kakak nya tu

    ReplyDelete
  3. ko mkn mee rebus haji don kt plaza damas eh..hehehe..

    ReplyDelete
  4. dd: ha'a ek lupa ko penah keje sana

    kak ina: kan, mmg da lama tak pegi. since projek abes mana ada g sana dah. ni la br g

    kakdee: makan nasi ayam le.huhu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha