Tuesday, March 29, 2011

model casting

Assalamualaikum dan selamat hari Selasa ^__^

Sekarang kena buat entry sopan sopan le uols. Kena tapis tapis sikit. Sebab few officemates dah tau blog ni. Aku memang tak ada niat nak sorok2 pon. Nothing personal lah blog ni. Tapi tetiba macam malu boleh? ;))

Kena buat blog baru ni ;)) HAHA



OK ni nak cerita pasal si Rayyan pegi casting modeling. CEWAAAAAA. Uols percaya ke? :D tak maknaaaa okeyyyyy nak pegi casting modeling. Ni nak buat photoshoot untuk model AlaAnggunButik aje. Since masa photoshoot 1st dia dah tido dan tak dapat join, so pospon la.

Rambut spike dia yg tak tahan tu ;)) ORI TAUUUU ;p HAAA legging ni paling panas tau uols. tak sampai 24 jam dah sold out. Dan stock baru is on the way, bleh la uols berebut ;))

Apa uols ingat sonang nak tangkap gambo baby?? Ni baru untuk online butik tak bertauliah. Kalo untuk iklan tv ke apa, mau berhari2 kot nak amek shot yg best. Berpeluh peluh mak nak snap gambo :D

Motifff dalam gambo di atas ada helikopter?? TU HELI PAPA RAYYAN. Sibuk nak enterprem. Dia kata pas modified jadi power nak jual. Nak suh aku iklankan dalam blog lah tu? ADA SAPA2 NAK BELI? HARGA RM500. Harga ni aku letak sendiri. HAHAHAHA :))

SEKIAN BYE!

last but not least, kindly visit our blogshop HERE!
 

6 comments:

  1. salam ciare - ala jangan la bukak blog baru kan blog ni dh best :)

    ReplyDelete
  2. So adorable wearing the striping baby legging..(^_^)

    ReplyDelete
  3. wah wah wah rayyan jadik model..

    ReplyDelete
  4. legging ni sgt cantek sbb tu laku mcm goreng pisang panas!

    alahai rayyan apesal la hensem sgt ni..rambut spike tak tahan tu

    ReplyDelete
  5. kaki model xstabil ke?hihi..

    ReplyDelete
  6. kak ina: ala segan le.tp mmg syg nak tinggalkan blog ni

    BE: hehe. mmg cumilsss legging itu

    dina: alah, butik mama dia je pon...bkn butik betul2.hhu

    yani: rambut spike tu dah xde dah :((

    ruby: HAHAHAHA kelako kan kaki ia??? :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha