Wednesday, March 9, 2011

MR MAMA ^___^

Assalamualaikum semua :)

Mari kita jalan jalan ke Times Square :D Cewah, lately TS dah jadi tempat kegemaran weols pulak. Hehehe. Anyway bukan tempat kegemaran aku sangat. Tapi dah jadi tempat kegemaran my husband. Why? Erm malas la cerita ;p

Waktu kami (kami here refer to Ala Anggun Butik's owners) kaum isteri pergi menjayakan misi mencari stok untuk AlaAnggunButik, suami suami ditugaskan untuk menjaga anak kecil masing2. Apa uols ingat senang nak berniaga di kala sudah mempunyai anak kecil?? SUSAH OK. Tapi kami just live with it. Nak menuju ke sebuah kejayaan pasti banyak kekangan kan? Jadi bersusah susah dahulu. Alhamdulillah suami semuanya supportive. Siap bleh jaga anak lagi. Alhamdulillah :)

Lepas menjayakan misi mencari stok, weols decide utk berjumpa dgn suami masing2 di TS :) Sila la lihat MR MAMA di dalam gambar di atas ;p Kiri: MK (putera kecil saya dlm stroller ;p). Tengah berdiri: Mr F. Kanan duduk: Mr AK. Hehehe. Ops, tak payah belek2 ek. Suami orang semuanya. Muehehe. Budget suami I hot la tu. Kuang kuang kuang :D

Siannye anak mama kena gigit nyamuk :(( Tapi Alhamdulillah kulit Khair Rayyan tak sensitif. Kejap aje ilang bintik merah nyamuk tu :D
Sesampai aje dekat Khair Rayyan terus snap gamba dia. Well, harus ada bukti waktu tinggalkan anak dgn papanya ;) Elok aje dia duduk dgn papa. EEEE geram nengok. Aummmm ^___-

Baringkan Khair Rayyan atas meja foodcourt masa weols makan, bole? ;p

last but not least ;) Mr Mama :D
dan akhirnya tewas di bahu papa :)

Hoho pasni bleh la mama plan jalan2 shopping2 tgk movieee dgn kawan2 mama, sebab papa Khair Rayyan da expert jaga baby :D Hmm, bukak nursery pom bisa kot ;p

last but not least, please visit our blogshop HERE!! :D

2 comments:

  1. deena: dia kena support bini dia sama ada rela atau paksa. HAHAHA

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha