Monday, March 21, 2011

Rasa nak tapi . . . . . . .

Dah lama tak beli barang untuk diri sendiri (lama ke? Lama la jugak ~ sendiri tanya sendiri jawab hehe ;p). Rasa nak upgrade la telepon aku ni kepada model ini haaaa
.
.
.
.
.

Kalo dapat, best ni. Aku suka sebab dia ada both touch screen dan jugak keypad. Pastu dia warna putihhhh. Comelnyaaaa :D Dalam gambo nampak macam biasa aje. Tapi bila tengok sendiri kat kedai rasa macam jatuh cinta pandang pertama. Bila pegang rasa sedappppp aje tau.

Tapi pacik MK kata dia nak samsung galaxy. Ate, kalo sorang pakai BB sorang pakai Galaxy, motif???? :-? Motif aku nak berBB mesti la sebab nak berBBM dengan laki sendiri kan. Ish, dia nak Galaxy pulakkk. Macam macam la pacik tu.

Bila pikir pikir, rasa sayangnyaaa duit nak taburkan atas 2 bijik henfon. Mau 4k utk dua phone tu. Haih. Dgn 4k tu baik aku shoppingkan untuk ANAK. Yes! Dalam otak memang hanya pikir ANAK, ANAK, ANAK...sangat magic bila jadi mak ni. Since Rayyan lahir, aku belom shopping untuk wardrobe sendiri, asik beli baju anak je. Belom beli apa2 mekap lagi, just beli compact powder je aritu. Bila pegi mall pon, lalu tempat babyyyyyyyyy aje. Ish begitu rupanya penangan ada anak ye? Dulu aku tak percaya, now rasalah sendiri ;))

Sekian

last but not least, please visit our blogshop HERE!
 

7 comments:

  1. bila dah ada anak kena fikir keperluan dulu baru kehendak kan..xpe, nnti balik rumah kira balik perbelanjaan, mana tau ada duit lebih utk hp baru..

    ReplyDelete
  2. betul la..gi pasaraya mane2 pun mesti nak kena round bhg. baby..kalau tak rase cam tak lengkap..;)

    ReplyDelete
  3. torch memang terbaik lah dear
    ~i memang tempting giler ngan phone nih...huhu (harapan jer lah)

    memang bile ada anak akan jadi cam u tau..i ni selalu ajer plan nak beli kasut lah baju lah,bila sampai shopping compleks,lajuuuu jer pegi kat bahagian baby tuh..huhu,last2 bawak balik barang2 baby je banyak...huhu :)

    ReplyDelete
  4. hah! sbb asek pikirkan anak la maknye kelihatan seperti comot semacam (pernyataan ini merujuk kepada aku - jika sesiape hendak terase, silekan..hik)

    ReplyDelete
  5. agh sudah. aku pun dah kena simptom pegi bahagian anak je kat shopping mall..nak tuka bb gak ni,tp nak ipad, pastu nak mcm2. last2 laki aku ckp jom beli breast pump ngan stroller..hahah. demm

    ReplyDelete
  6. bb torch white yunk...ley geng...

    ReplyDelete
  7. zana: kalo ada lebih skali pon mcm sayang la..huhu..tp nak BB, how? :P

    yantie: kan, hatta pasar malam sekali pon ;))

    mrs nageb: tu la pasal, konfem xkan tercapai nak beli BB ni..hmmm

    ja: aku lagi comot

    liesa: itu anak x keluor lg, kalo dah kuor nanti lg dasat ;p

    N: alaaa bestnya N da dpt asben beli kan..wuuwuuu T__T

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha