Friday, March 25, 2011

Spring Rolls

Haaaaa ko ada??? ;p Ceh tetiba mula entry wat ayat sombong. PANGGG sket ;p Spring rolls ni aku makan bila eh? Minggu lepas ke dua minggu lepas ntah. Kataaaa opis 100m dari Mines kan? So masa lunch sempat la berlari2 anak dan mencari makanan. Tiap ari makan kat kedai macik bawah ni or mamak ujung tu saya rasa sangat boring ohhh.

Kami decide untuk makan spring rolls. Sedappppppppppppp!!! Model adalah kak seli. Hehe ;p Rasanya macam apam balik yg versi nipiiiiisss tapi lembut. Hok aku beli tu perisa chicken cheese. Harus superb! ;)) Ok cukup lah entry ringan2 di pagi Jumaat yea?

last but not least, please visit our blogshop HERE!
 

4 comments:

  1. hoih, lagi lapar dah aku ni, sedapnyeee nampak!

    ReplyDelete
  2. sesuke die je bg nama spring roll

    ape tah nama die dah lupa

    ReplyDelete
  3. ciare makan kat mana tu :) nampak sedap

    ReplyDelete
  4. rosa: hehe makannn makaaannn :))

    kak seli: betol la namanya gitu kan? ;p

    lina: kat mines la kak. saya duta mines skrg. HAHA

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha