Thursday, March 17, 2011

Stylish Blogger Award

Stylish?? Emm mcm tak logik je. Tapi layan jelah :p




As usual there are rules for these just so that this thing can be passed on and on to others.
  • to thank those who awarded me -- Thanks kak yen :)
  • to write 7 and few things about me 
    • Saya orang Perak bukan orang Terengganu ye. Takot ada yg misunderstood since aku suke cite psal ganu dari perak bukan? jgn confuse lg ye Mar ;))
    • Bini orang, mak orang. Paham2 la ye. Gambo header blog pon dah letak gamba anak. Hee.
    • Nak tukar profession maximum 5 tahun dari sekarang. Tapi kalo 5 tahun dari sekarang aku masih di level ini korang jgn gelakkan i plak. Huhu
    • Baru berjinak jinak dengan bisnes online. Alhamdulillah. Ada jugak yg mau membeli and percaya pada kami. Thanks customers :)
    • Masih berusaha sedaya upaya mengBF Khair Rayyan selagi mampu. Membuat stok sebanyak boleh. Walopon dah tak fullBF. Tapi aku tak jadikan ianya alasan untuk tidak BF. BM is the best ok!! (harap uols paham la shortform ni. malas nak taip full words)
    • So far, MK masih lg the one yg tukar pampers Khair Rayyan pada waktu malam. Dan kalo ada kat umah dan dia takde keje, mmg dia uruskan Khair Rayyan, waktu minum susu je dia takbleh nak entertain budak kecik tu. Melainkan stok EBM abis atau susu badan mmg btul2 tak cukup. So, time tu dia mainkan peranan buat susu botol and feed Khair Rayyan
    • Aku sudah mula minum ais tau. Tapi tak extreme la. Risau gak budak kecik tu batuk selsema bila aku minum ais. But so far, Alhamdulillah elok aje.
  • to award it to others to keep the cycle going -- to my new blogger friends.
  • to inform those recipient(s) -- Baek lah ;;)
  
last but not least, please visit our blogshop HERE!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha