Tuesday, March 8, 2011

we're happy family ^__^

Assalamualaikum :D

Wuah rasa lama mak tak inteprem dalam blog ni (lama la sgt ;p). Anyway, I'm tooo busy with our new onlineshop ni (click click!! ;p). Lepas tu kerja lagi, family lagi. Hukhuk. Tak sempat nak buat scheduled entry mcm dulu lagi. Haih. Kena plan masa betol2 lepas ni. Tak bleh malas2 ;p Blog personal ni pon kena jalan jugak. Hehe. Nuffnang maaaa ;p

mama-rayyan-papa
Ehem ;p tembamkan aku?? Anyway skrg dah mula berdiet. Tapi diet yang sesuai untuk ibu menyusukan anak la. Tak bleh diet sebarangan uols. Nanti I da turun 10kg baru I story I diet lagu mana nooo ;p

budak bambam ni!!! Eeee rindunyaaaa :D
Pagi tadi aku dah la lambat. Skali masa aku tgh pakai tudung dia berak boleh??? Adoiyaiiii bertambah2 lambat la mama. Mujur bos tak sampai lg. Hehe.

K lah tu je, bye!

last but not least, please visit our blogshop HERE!! :D

5 comments:

  1. gud luck wif ur bisnes n family!!=D

    hugs n kisses to rayyan..

    ReplyDelete
  2. ya allah rayyan
    lawanya mata

    ReplyDelete
  3. comel sangat ur baby!!!! geram geram

    ReplyDelete
  4. wah rayyan pandai sungguh berposing..tah ikut sapa tah????

    ReplyDelete
  5. deena: THANKS :D

    dayu: mata itam dia byk kan. huhu

    farah: THANKS :D

    ruby: ha'ah kan, ikot sapa la tu ;p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha