Tuesday, April 19, 2011

beesy mode (read: busy)

Salam semua :) Apa kaba? Selamat hari Selasa ya. Hmm, arini update awal pagi sket sbb lepas ni memang tak ada masa free dah. Huuu. Busy melanda. Walhal I have sooo many stories to blog about. Hukhuk. Nampaknya kena peram lama lah. Aritu mak ada teman, so mak bleh tengok2kan Khair Rayyan masa aku berinternet especially masa nak menguruskan halhal business. Bukan apa, MK pon busy. Dia almost every night ada job. Kesian plak kat suami. Dia penat gak. So kena lah lebih bijak menguruskan masa sekarang. Which is so susah noks. But life must go on. Sesusah mana pon, pasti ada penyelesaiannya. InsyaAllah. Chaiyok!! ^___^


Antara benda yang aku nak update adalah (just to remind myself) ;;)
  • Balek perak
  • Adik Khair Rayyan (adik?!! :-? )
  • Cendol terbaekkkk
  • ada lagi tapi lupa sudah. Tgk tu, lama sgt sampai lupa. kena refresh semula ni. Hokhok
Ok lah itu je, until then, chow~~

last but not least, kindly visit our blogshop HERE!
 

2 comments:

  1. Dlm byk2 benda...tang adik Rayyan tuh interesting nok!! kekeke...

    ReplyDelete
  2. oooo ko pregnen adik rayyan eh!!!

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha