Friday, April 29, 2011

Finally, it's mine :)

So far, tahun 2011 sangat membahagiakan ^___^ Tapi kena abaikanlah kesibukan kerja tu. Kalo fikir sangat rasa tak bahagia pulak ;)) Tak baek tau, kerja tu adalah sumber rezeki dan jugak satu tanggungjawab. Sibuk ke extra-sibuk ke, itulah asam garam menjadi mama-at-home-pekerja-at-office.

ops gamba bergoyang. susah nak camwhore bersama anak yg ligat bergerak ;p

Bahagia sebab.........ada banyak sebab. Tak perlulah nyatakan satu demi satu. Cukuplah sekadar simpan dalam hati ;;)


Oh, rupanya ada reader I yang perasan, lately, gamba yang diupload ke blog ini agak lawo. Ahhhh kembang montot mak ;)) Ni rasa nak jadi photographer ni. Muehehe.



Anyway, I got this FROM ME & MK. YA, kami berdua beli untuk aku. Suami I tak kaya, tak mampu nak adiahkan. I lagi tak kaya T___T. So we all kongsi2. Dia paham beno bini dia adalah tak dapat dipisahkan dengan teknologi begini. HEHE. Kira ala2 hadiah bersalin jugak ni ;))

Please scroll down


.

.


.


.


.


.


 *sorry gamba tak cantek sbb pakai E63 je*
1) Front View. 2) Back view. 3) PINK casing, of kos ;)) 

Dan hasil menangkap gambo menggunakan iPhone adalah

fokus kat my E63

focus at my acer machine

Gamba gamba ni di ambil sama masa dgn gamba2 hasil tangkapan E63 tu. Hmmm. Amacam? Syiokkk kannn :D Aku adalah jatuh cinta dengan camera iPhone4 ni. DSLR tu pospon sampai anak besar la baru best nak posing. HEHE



Aritu aku ada mention pasal ADIK KHAIR RAYYAN kan? Actually iPhone4 ni la adik dia. HAHA. Selain berkepit dgn Khair Rayyan, aku asik berkepit dengan bende ni je. HAHAHA uols ramai tertipu noks ;))


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. ciare, hehe bestnya...

    aku pakai iphone 3G je. gambar dia kureng sikit... masa tu fikir nak apps dia je. hehe

    beli kat maxis ke?

    ReplyDelete
  2. bestnyee iphone.. ciare beli ikut pakej kee..? sekarang celcom pun dah ade iphoneplan daaa

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha