Wednesday, April 13, 2011

Fine Tuesday

Cewah title berunsurkan ciri2 penuh kesopanan. Alhamdulillah ;;)

Assalamualaikum - aci tak bg salam pada perenggan kedua? layan jela ye noks ;))


Wuahhh mak terharu ada silent reader suruh update blog :D Terus rasa macam nak kembang semangkuk sebab perahsan bleh? Huuu. Ala dik, relax la, baru sehari I tak update blog. Bukan apa, banyak lagi tanggungjawab lain yang perlu dilunaskan *baru nak sedar* maka blog sila beratur untuk dilunaskan menjadi tanggungjawab ye? *perghhh ayat apa ni noks? ;))*


Berkenaan tajuk di atas, sebenarnya hari Selasa tidak mengupdate belog kerana telah terlibat dalam satu training. Dah berbuih kottt cerita dalam FB nun. Pada sapa sapa rindu kat mak tak update blog, bleh kunjungi FB saya ye. Malangnya FB saya adalah restricted kandungannya dari bukan friend. Haa rajen2 la add as friend ye. But make sure you add on personal message 'saya silent reader awak'




Ada ciri2 nak kena lempang je puan ciare ni :)) KAHKAHKAH eh memain je uols. Iols idak le segedik itu. Add jela, kalo terbukak pintu hati ku, akan ku approve. Haha

Kasihku, Ku amat mencintai kamu.....*lagu anuar zeng*


Training akan berlanjutan sehingga ke hari Jumaat. Hmm, macam best jek training. Trainer dia OK. Not fun but OK lah. New friends are great too. Hee

Ok lah, not sure bila lagi dapat update blog. Bukan apa, malam2 lepas siap kerja2 surirumah tangga maka bersilat lah aku menjawab email2 tertunggak especially dari customer Ala Anggun Butik. So bila dah setel baru bleh layan blog tersayang ni. Sorry blog ku sayang, kamu dianaktirikan kebelakangan ini. Dont worry I akan update u selalu *ceh mcm blog ada perasan je noks*


Last but not least
* Congrats to liesa di atas kehadiran bayi bernama Kamilia Imani 2 days ago
* BIG THANKS TO ALL aLA aNGGUN bUTIK's CUSTOMER ;;)
* Sila jenguk2 Ala Anggun Butik. Ada koleksi terbaru. Leggings for baby boy. Sila search kami di Facebook menggunakan keyword 'Ala Anggun Butik'. Ada item baru telah diupload
* Sabtu ni Rayyan will turn 5 months. Saaayanggggg anak mama!!
* This is scheduled entry ya!


Kindly visit our blogshop HERE!
 

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha