Wednesday, April 27, 2011

Gayakan bayi anda :)

Assalamualaikum.

Ada orang tanya aku, anak you girl ek? HUhuhuu punya lah spikey rambut ni dia kata gegirl ;)) Ahh ni mesti sebab aku slalu tangkap gambo Khair Rayyan bersama bantal pink. Tu sebab kot :D

dia tengah tido pon jadiiii. HAHA

CANTEK KAN??? i dah rembat utk rayyan. hehehe
 UOls, I ada banyak legging baru ni. Blog bisnes tak sempat upload lagi sebab saya dilanda kebusyan. Baru sempat upload kat FB. Sila2lah jenguk tengok model2 comel kami. Heehee. Lepas tengok beli laaa. Keh keh.


p/s: Alhamdulillah di atas rezeki ini.

Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

  1. awat lidah tejuih cenggitu?hhihi chumellll!!!

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha