Wednesday, April 27, 2011

GUA TENSEN

Cewah tetiba nak bergua2 kan ;)) Saya tensen sebab dua perkara.


Pertama:
Coding aku ni apejadahnye asik kuar errooorrrr jek???? :-S Ni aku rasa nak nangis hadap coding ni :-S


Kedua:
HANA TAJIMA TU SAPE UOLS? HARINI JE DEKAT 10 BLOGGER KOT ADA SEBUT PASAL HANA TAJIMA. ESPECIALLY PASAL STYLE TUDUNG DIA. HUKHUK

Sapekah gerangan Hana Tajima ni? Aku tension noks bila baca blog dorang dok cite pasal Hana Tajima itu, Hana Tajima ini. EH???? SILA LA BG INTRO PASAL DIA BLEH??

Hana Tajima aku tak kenal. HANA HALIM aku kenal ;))

Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

4 comments:

  1. Hana Tajima pengasas Maysaa..style tudung yg stylo tu..
    http://www.stylecovered.com/tag/hana-tajima/ -- psl style Maysaa tu..http://hanatajima.tumblr.com/ ---- ni blog Hana..actually dia dok US, pernah dtg Malaysia..siap buat makan2 lg ajk blogger yg berstyle ala2 dia..femes gak dia ni..coz style tudung dia ngan cara Maysaa tu..dan dia mmg lawa

    ReplyDelete
  2. hana tajima a fashion designer from UK. mix japan ngan omputih.

    ade kesah rasenye time dia peluk islam dan isu nak cari baju tutup aurat susah.

    pastu dia ni jugak fashion designer maysaa. tak pasti dia owner ke apa.blog dia : http://www.stylecovered.com

    aku suke care dia pakai tudung. sgt stylo =)

    ReplyDelete
  3. aku pun kenal hana halim. hehehee

    ReplyDelete
  4. aku ske baju kawen hana tajima tu..heee..
    tp hana tajima xkenal aku sbb aku xstylo..
    hana halim kenal aku & aku kenal + ske..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha