Monday, April 4, 2011

Happy Birthday Papa!!

Assalamualaikum semua :)

Hari ini 4 APRIL maka berganjaklah umur suami saya kepada ___ (isi tempat kosong. kalo berjaya teka tak dapat adiah. harap maklum ;)) ). Oleh kerana besday jatuh pada hari senayan (hari Isnin. ni bahase perak. kome konfem tak tau punya. hokhok. senayan senayan :D ), maka belom ada apa2 celebration lagi. Nak celebrate awal (weekend lepas), macam tak ada feel pulok nak celeb awal. Jadi kita pospon kan aja. Dia ok aje kalo mak nak pospon. Ate, besday diri sendiri pon lupa HOW?? Jangan dia lupa besday aku sudaaaaahhhh. Huhuu. Tapi mcm ada ciri2 je nak lupa besday I. Kateee dah tua ;))

Tahun lepas, masa besday dia, aku tengah sibuk loya loya mengandungkan si Khair Rayyan. Sekarang besday dia, aku loya2 jugak, CAMNE??? Haaaaa ngeri tak dengan statement mak ni? ;)) Ops! Tidak Tidak. Belum lagi. Rayyan belom nak dapat adik lagi.




Rasa rasanya lah :D





Sempena hari lahir suami tersayang, I wish him all the best in my du'a. Semoga kasih sayang cinta suci abadi ini kekal sehingga ke nafas kita yang terakhir ye Papa. Mama loves you very much! Rayyan loves Papa toooooo. Rayyan takmau adik lagiiiii. Tetiba ;p


p/s: Dah ada anak ni jiwang kena lagi lebih noks ;))

last but not least, please visit our blogshop HERE!
 

4 comments:

  1. Selamat Hari Lahir abg krol..!! woot woot.. \(^0^)/ semoga bahagia selalu di samping cout & rayyan & bakal adik2szz rayyan ..aminnn

    ReplyDelete
  2. owh, ur hubby pun birthday bulan 4 ye.

    Happy birthday papa rayyan.
    rayyan taknak adik lagi!! hihi.comel.

    ReplyDelete
  3. kak yen: THANKSSSS KAK YENNN....MK DA BACA KOMEN NI :)

    fashya: hubby fashya pon kan? hehe sama le pulok ;p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha