Thursday, April 28, 2011

Jalan jalan Sg Wang ;)

Eh tengah godek godek blog tetiba nampak entry draft siap dah upload gamba lagi. HOHO. Oleh itu mai aku kasi perabih ini entry ;))


Citenye idak la lama beno. Minggu lepas je noks. Hihi. Masa ni aku dan business partners aku pegi jalan jalan bawak anak masing2. Suami masing2 pon adelah. Aku masih belom berjaya bawak Khair Rayyan berjalan berdua je. Tunggu lah dia beso sket. Heee.

Tengok la gaya anak teruma aku duduk dalam stroller ;)) Wahai anak, sila behave please. Dont drop my waterface ekkkk HEHEHEHE



Kawan Khair Rayyan dah tertido pon. Anak aku je tak reti reti nak tido bleh? Masa makan, dia siap meragam lagi. Rupanya dia poo poo. HAHA. Dah lah kat Sg Wang tu macam nan ado parents room. Soooo, masa makan dalam KFC tu jugak Papa dia tukakan pempes anaknya. Cuslasss uols tuka pempes dalam KFC ;)) Mujur laaa ta*k dia masih belom kategori busuk, kalo tak mau aku kena halau dengan manager KFC tu!! HAHAHA


Em cukup lah. Saya nak buat kerja opis ni. Dah la balik lambat, pastu buat kerja pulak kat rumah. Nasib badannnn T_____T

Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha