Thursday, April 7, 2011

Korang tak percaya? Now sila percaya!

Dulu ramai yang tak percaya bila aku ckp Khair Rayyan nangis kuat masa dalam pantang. Secara otomatik 1 week before start kerja dia dah tak nangis kuat dah. Alhamdulillah ;;)

video

So kepada yang tak percaya, sila2 lah play video ni. Sila percaya ;)) Tapi sekarang idok le dia nangis macam ni. Nanti aku rakam camne plak dia nangis sekarang. Very sopan santun noks dia nangis skrg. Hukhuk. Idak le terjerit2 macam dlm video ni.

Bila tgk video lama ni, rasa macam dah besarnya anak mama. Wuahhh rinduuu sangat fasa newborn dia dulu. Sekarang dah tak berapa newborn sangat :D


Kindly visit our blogshop HERE!
 

7 comments:

  1. bila anak semakin membesar dan semakin bijak ...mesti akan timbul rase rindu mase dalam pantang kan...rindu bau bby baru lahir,rindu die nagis dan macam2 rindu kan..heheh

    ReplyDelete
  2. akak ngeri betul dgr niya melalak time nak susu pagi2 buta tuhhh.. huh.. x sabar nak tunggu habis pantang! omak dah tak larat dah nih...

    ReplyDelete
  3. olololo takpe org hensem takpe nangis kuat2 hikhik..

    ReplyDelete
  4. seb baik rafique bukan kaki melalak..mesti i cuak plus gelabah kalau rafique nanges melalak2..sometime pity parents yang anak melalak kat shopping mall kan..mesti gelabah mak bapaknyer..

    ReplyDelete
  5. hee adam sampai umur 4 bulan pun nanges tak benti2 dari pukul 11 malam sampai 5 pagi.. huuu..

    seb bek adam da besar skrg..

    ReplyDelete
  6. hihihi comei la rayyan ni..xpe la ni dia dh jd budak baik..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha