Friday, April 8, 2011

Lepaking @ Old Town White Coffee :)

Assalamualaikum :)

Hmm sementelah opis berada di kejauhan 100m saja dari The Mines, maka gunakan kesempatan itu untuk mengecilkan paha dan betis anda. Pegi jalan kaki la noks. Apa barang naik kereta ;)) Dengan harapan paha akan mengecil. Dapat la kurus 10gram agaknya :D

Ini la geng aweks gila HAHAHA. Kak Seli kata saya gila. TAU XPE ;)) Dia ingat muka serius masa buat coding ni pendiam & boring orangnya. Ternyata, sangkaan beliau meleset 360 darjah. Biasalah dekat opis mestilah serius kan. Tapi kat luor idak le teman serius. Gelak saya sangat kuat taw. Khair Rayyan selalu terkejut dengar saya ketawa. Cian anak mama ;))

Semalam teman awex cung tu pegi The Mines la beli stationary untuk opis. Dah terlajak tu, ada pulak yang mengidam nak makan ringan ringan kat Old Town White Coffee (ringan la sangat ;)) )

Em cukup la entry pagi Jumaat ni ye. Cerita pasal makanan bermaksud saya lapar. Bye!

kindly visit our blogshop HERE!
 

4 comments:

  1. ngeh..ngeh..cung sume pic tue ;p

    ReplyDelete
  2. aku sokong. ciare gelak memang kuat

    muahahahha

    ReplyDelete
  3. OMGEE Dina ade blog huhu seyes tatau.
    Anyway windu la kat bdk giler belakang meja sy. :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha