Wednesday, April 27, 2011

Makan2 di JM Bariani

Hari hari cuti adalah hari keluarga. Kuantitinya sikit, maka kena gunakan dengan penuh kualiti. Oleh itu tak payah masak sebab aku masak berjam2. Kan dah buang masa berkualiti tu ;)) Ops jangan tiru saya ye. Saya ada anak kecik (seboleh bolehnya nak cari alasan. macam la org lain takda anak kecik kan. huhu). Maka time cuti jugak lah nak merasa makan dekat luar. Eh bukan tiap2 hari pon makan beli kat kedai ke? Ye memang betul, tapi weekdays TAPAU saja. Maka weekend nak bawak diri makan kat kedai plak ;;)

Minggu lepas, pilihan kami adalah JM Bariani. Eh bariani ke beriani ke ek? Mak kompius sudah ;)) Belasah la labuuu. Jom layan gambar2 di bawah. . . .

Menjeling menjeling ku bertentang. Mata kita sama memandang....;;) Budak manja ni seronok lah papa dia asik ribaaa je. Bleh la mama dia beristirehat dan mempraktiskan guna camera baru ni. Ehem ehem ;))

Amacam. Ada kualiti2 dslr tak? Perghhh merembes ayaq lioq mak noks. Huuu. Ini adalah set pilihanku. Bariani kambing lah apa lagi?? Hihi. MK lak amek set daging. Rayyan amek set susu ibu. Eh :-?

;))

Papa kena kasi chance Mama makan dulu. Baru gentleman. Hehehe. Tu tak pasti ler muka lapo ke apa. HAHA. Wuahh best gila auto-focus camera ni. I likeee it. No regrets :D



p/s: this is scheduled entry

Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

3 comments:

  1. wah JM Berianiiii...Terbekk...hehehehe

    ReplyDelete
  2. best!!i like beriani daging..with sirap bandung dia..memang mabeles..

    alasan sama ngan i gakk..n hubby pun selalu cakap i masak lambat..hampehhss..

    ReplyDelete
  3. JM bariani...suke2..tahu bakar die pn sdap..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha