Friday, April 1, 2011

My new friend :)

Khair Rayyan has a new friend. 2 months younger than him :) Yang ni friend ye bukan aweks. Ate asek dapat geng futsaaaallll aje ni ape kes :-? ;))

Namanya Rizq Ilham. Mummy dia panggil Ilham. Tapi saya suka panggil Rizq. Dulu nyaris2 nak letak nama Khair Rayyan jadi Rizq Rayyan tapi macam sama plak dgn ramai anak orang lain ;;) Lagipon, motifff RR? So amek Khair la. Sama sket dengan nama papa ia.

Rizq dah ada abang. Alaaaa abang dia slalu je masuk blog I ni. Izz Mikael nama abangnya. But now adalah susah bebeno nak capture gambo abang dia. Heee. Rizq ni semangat uols. 2 bulan dah 5 kg lebih. Khair Rayyan 4 bulan baru 5.9kg noks. Nampak tembam eh Khair Rayyan tp macam ringan pulok ;))

Ok cukup la tu entry di petang jumaat. Bye!

last but not least, kindly visit our blogshop HERE!
 

3 comments:

  1. pic 1 :: dua2 bam2 tgh bkenalan..
    pic 2 :: rayyan nak bgtau sumthg kt ma @ pa dia..haha..

    comellll

    ReplyDelete
  2. N: sama saiz da kan? :p

    kak yen: hehe, saling berpandangan je dorg. tgn rayyan nyaris nak sepak si rizq tu. haha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha