Wednesday, April 6, 2011

Pesta Deroyan


Siapa yang tak tahu deroyan tu apa, konfem dia ingat ianya sejenis dorayaki. Ya memang betol. Ianya sejenis dorayaki akan tetapi ianya mempunyai duri duri tajam. Ish kome ni, deroyan ni adalah buah durian ler noks (arghhhh nyampah sbb aku sebut noks!!!). Tapi orang perak idak ler sebut deroyan gitu. Comel bebeno. The right pronounciation adalah DEGHOYAN. Huruf R disebut menjadi GH gitu. Kalo Rumah = GHumah. Haaa. Tapi idak le pekat bebeno. Gitu2 jela :D

Alkisahnya semalam opismate bawak deroyan ke opis. Perghhh!!! Mabeles weh dah lama tak makan deroyan fresh from kampung. Tak silap, yang semalam tu deroyan Kuale Kangso ;;)

Peninggg I tell you, cium bau deroyan dalam suasana ekon opis ni. Fuhhh pening lalat aku semalam :-& Tapi dalam penin2 lalat tu adelah jugak 3-4 ulas aku makan. Tak koser noks makan banyak2.

Last but not least, my prince charming. Yang sedap melepak atas riba Opah dia. amboiii Khair Rayyaaaaaan. Feeling beno duduk atas riba Opah. Haa manja la puas2. Weekend ni Opah da balek Perak dah. Haaaa awak nak manja2 dengan sapa nti? Mama dgn papa busy ;))


Eh taklah, anything for u my baby >:D<

kindly  visit our blogshop HERE!
 

2 comments:

  1. eeeii mama rayyan ni..saje buat kita terliur tau...balik keja ni kena pg cr durian nih...meh pos cni ctit...

    ReplyDelete
  2. rindunyer kat rayyan n deroyan..hihi

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha