Friday, April 8, 2011

Tempahan baju 'my mummy is a hot blogger mom' di buka SEKARANG

Assalamualaikum.

Alkisahnya begini. Para blogger berstatus ibu ibu nak membuat satu acara gathering besar besaran di Genting pada bulan June nanti. Eh ke Julai ek? Apa2 sila rujuk blog Puan Hidayu (bekas jiran saya ;p) :) Sempena gathering tersebut maka, 1 tshirt untuk anakanda2 telah didesignkan Khas semasa perjumpaan tersebut

Malangnya, ramai juga yang tak dapat menyertainya (saya sendiri belom pasti lagi) maka tempahan tshirt tersebut DIBUKA PADA SEMUA BLOGGER MAMA walaupon anda tak dapat join gathering tersebut. Haaa best kan?

Ini lah tshirt untuk anakanda2 sekalian. Sila membuat tempahan pada Dayu. Nyatakan saiz yang anda mahu ye. Harga akan ditentukan kemudian. The more the cheaper (eh? ;p). So mari tempah ramai2 dengan harapan harga jadi murah sikit noks ;))

Anda rasa anda tidak layak menempah kerana anda bukan blogger tegar?? OHH jangan risau. Saya juga hanya blogger picisan. Tak siapa kenal mak pon noks T____T

Kindly visit our blogshop HERE!
 

7 comments:

  1. design ni opismate nur yg wat hehehe...

    ReplyDelete
  2. kite pon nak jgk..hehehe..sgt comelll bile mak ngan anak pakai baju ne..

    ReplyDelete
  3. tq ciare sebab hebahkan kepada umum

    meh..meh..mari menempah
    lg banyak lg bagus
    tegar tak tegar, asal namanya blogger. meh la tempah

    kita buat untuk anak-anak dulu
    mak ayah buat kemudian eh

    ReplyDelete
  4. best nya ciare dan t'shirt tu pun cantik

    ReplyDelete
  5. best nya ciare dan t'shirt tu pun cantik

    ReplyDelete
  6. hai... klu saya bukan mum tak boleh ke nk tempah juga..huhu

    comel la gmbr bear tu

    ReplyDelete
  7. nak tgk baju tu lebih jelas n comel..tgk kat link ni...
    thumb up to yaya
    http://yayafrdz-mylifechapter.blogspot.com/2011/04/t-shirt-design-for-another-blogger-gath.html

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha