Friday, May 13, 2011

Blogspot under maintenance??

Assalamualaikum uols.

Wuah aku main cuba jaya je ni update blog thru email. Kalo tak berjaya jugak, aku nak try update pakai phone pulak. Hehehe. Gigih giler kentang bukan? HAHAHA. Eh sebenarnya takda apa nak update pon. Saje saje je gatai tangan. Padahal banyak kerja ni noks. Apepon, mari ceria ceria since hujung minggu sudah sampei. Eceh. Padahal bukan ada plan best sgt pon weekend ni. Aku cuma berhadap Si Khair Rayyan cepat2 sembuh batuk dia. Tapi camnekan, dah mama papa dia pon batuk sama. Hmmm....


OK ols, have a blast weekend ;;)

--

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha