Tuesday, May 24, 2011

Kejadian pilu

Assalamualaikum

Kpd rakan2 yg masih tak tahu, Khair Rayyan telah dimasukkan ke wad pd jam 3 pg td. Hosp putrajaya. Kenapa? Pjg ceritanya. Nanti dah discaj la saya story. For now, saya merayu pd semua yg membaca entry ini agar mendoakan bayi saya sembuh dan ceria macam slalu. I miss his smile.

Ya Allah, kuatkanlah smgt ku!!!!

Sent from my iPhone

12 comments:

  1. Semoga rayyam cepat baik spt sedia kala... Insya Allah

    ReplyDelete
  2. semoga semuanya baik2 yer..khir rayyan baby y kuat kan :)

    ReplyDelete
  3. knp ngan rayyan???smoga rayyan cpt sembuh..

    ReplyDelete
  4. what happened?

    anyway, semoga rayyan cepat sembuh.. aminn~

    ReplyDelete
  5. Ciare!
    Cian Rayyan, cane leh jadi cam tu!InsyaAllah, ummi zara doakan Rayyan cepat baik ya! gelak gelak cam selalu! Peh ni jgn hanto kat baby sitter tu lg, better anto kat nursery at least ramai org jaga if anything happen. Saaaayang Rayyan! Ciare, kuatkan semangat ya!

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Semoga khair rayyan cepat sembuh dan dilindungi Allah. amin..(silent reader)

    ReplyDelete
  7. may your precious baby are in a good shape.. Amin...

    ReplyDelete
  8. Ya ALLAH ciare....what's going on...?

    ReplyDelete
  9. semoga Rayyan cepat sembuh.. sabar ye ciare..

    ReplyDelete
  10. saya doakan ya untuk rayyan :)

    ReplyDelete
  11. ciare, akak doakan rayyan cpt sembuh.. ciare dan MK tabah lah ye. Semoga Allah memudahkan segalanya..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha