Thursday, May 26, 2011

Sambungan entry sblm ni

Gilos lah publish entry via email ni. Patotnya gamba pd entry lepas berada pd sebelum perenggan di bawah. Tapi tetiba dia taruk gamba at the top of entry Dan text yg spatutnya berada pd slps gamba missing. Paham x??? Huhu. Mujur ade kat send item kalo tak nangissss nak taip smula

------------sambgn entry sblm ini---------

Tak ingat gamba ni ditangkap sblm @ slps pegi pakar knk2. Seperti yg korang tgk rayyan dlm gamba di atas adalah sgt pucat Dan tak bermaya. Masa ni dia langsung tak aktif. Asik terkejut dan menggeletar. Trauma le tu....

@Klinik pakar kanak2 puchong 8pm. Pegi kat kaunter gtau rayyan cedera kat umah babysitter then dpt potong queue and terus jumpa pakar. Dia check semua katanya semua seems ok. Dpt ubat demam bontot sbb suhu 39 nak dekat 40 tau!! Mmg masa tu dia pakai pampers je and aku always lap lap bdn dia dgn kain lembap.

------------to be cont----------

Sorry la ek tak dpt cite abes. Nanti ada masa aku sambung lagi. Aku mmg nak cerita details sbb utk simpanan peribadi. Pengalaman pertama dan hopefully jangan lah terjadi lagi. Aminnnnn




Sent from my iPhone

8 comments:

  1. Amin..semoga sentiasa selamat..

    ReplyDelete
  2. saya menunggu cerita sambungannya..semoga rayyan sihat cepat

    ReplyDelete
  3. aminnnnn..smoga pasni dah takde la kejadian camni lg..

    ReplyDelete
  4. serius sye x blh terima apa yg berlaku dkat rayyan..sbgai ibu sye paham..semoga rayyan kembali sihat dan aktif semula..amin

    ReplyDelete
  5. masih x fhm sebenarnye kes bs tu..ape pon harap baby rayyan cepat sembuh k n u b strong :)

    ReplyDelete
  6. semoga Khair Rayyan cepat sembuh.. amiin..

    ReplyDelete
  7. ciare, i'm one of your silent reader.. sedih tgk gambar rayyan.. menitik air mata saya coz i'm also a mum for a 5 months baby.. hantar kat babysitter gak.. harap ciare leh cerita dgn detail and for us out here yg sama anta anak tuk orang jaga amik langkah berhati2.. hugs and kisses to rayyan.. moga cepat ceria.. he's so adorable.

    dari yang dah tak silent and tersentuh hati,
    aisha

    ReplyDelete
  8. baik saya tgu crite seterusnyer...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha