Saturday, May 21, 2011

Splendid weekend uols?

Nothing to tell pon actually. Saje nak tanya weekend uols camana? Mesti best kan? I know uols ni pantang cuti mesti ligat berjalan punya.


For me yang suami kerja on saturday, apa ada hal kan? Aku bersilat kot kat rumah dengan Rayyan. Apepon, anak mama baik harini. Behave sangat. Sayangggg dia . Tapi behave2 pon, aku tak sempat jugak nak buat apa2 sangat. Sempat nyental toilets je tadi. Hehe.


Anyhoo, pictures yang ditayangkan dalam entry ni last week punya. Ke week bila eh? Lupa dah mak ni pon. Ate, bersalen aritu banyak urat putus noks Huhu. Gamba2 baru pon blom transfer lagi. Nanti lah bila2 free ek. Rasa tak berapa tegar dah aku ni berblog. Macam tak ikhlas pon ada. Adekah ini tandanya jangkahayat blog ni akan tamat tidak lama lagi?


Ni memang entry fresh ni. Bukan scheduled entry tau. Rasa dah lama tak buat entry segar gini. 3 beranak tengah lepak depan TV. Papa tengah mengulit anak dia. Mama pulak ngadap lappy. Isteri mithali katakan


Cubaan Hana Tajima jadi Hana Taciare



Oklah, until next time. Chow.


p/s: Aku giat bertwitter sekarang. Jom tweet2 dekat dengan Mak ni.
Twitter I di sini ye jom twit twit. HEHE

Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha