Friday, May 6, 2011

Visit Baby Aulya ;)

Assalamualaikum ;;)

Wuah nampaknya terus skip banyak cerita di Terengganu. Kita terus lompat ke hari kedua kami di Terengganu. Heeheee. Yang lain2 tu tengok lah kalo ada masa dan ada kerajinan mak buat la entry ;))

Alkisahnya, weols visit bayi rakan saya iaitu CikLongan. Ingat tak entry INI di mana saya lunch bersama CikLongan, few days before she gave birth, weols makan2 sampai buncit. Heehee. Kebetulan, dia baru saja pindah tak jauh dari rumah mertua iols. Sooo iols amek la kesempatan ni untuk melawat dia dan bayinya. Princess Aulya. Wuah curlasss noks ada Princess. Tapi Princess tu aku tambah sendiri. Dalam surat beranak dia tak ada Princess pung. HAHA :D

Aulya @ nama pemes dia Yaya. Eh nama penuh Yaya ape ek ciklongan? lupaaa..wuuwuu :-S

Hep, Aulya pegang tangan Rayyan ek? Muehehe ;)) Berat terbaru Khair Rayyan 6.3kg pada 5 bulan setengah. Dulu masa 3 bulan setengah only 5.9kg. Naik 400g dlm masa 2 bulan. OK lah tu kot :)

Yeah!! Gambar wajib!! Ex-mak-buyong. HAHAHA :D Gamba adalah blur. Sila salahkan suami saya. Dia memang suka nak dengki bagi gambo I tak lawo :( HUHU. AKU ADALAH GEMOK. ITS A FACT. A CRUEL FACT T___T

Last but not least. Budak ni memang, buat rumah orang macam rumah sendiri. Siap tido sampai sejam lebih. Baguih gak, bleh mama dia bergosip ;))
Lain kali kita jumpa lagi ya. Bye bye ciklongan, bye bye yaya ;;)

Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. salam ciare - wah best nya korang berjumpa- jumpaan gitu...bila kita nak jumpa lagi nih....suka gambar yaya dan rayyan berdua tu...sweet jer :) tu kena simpan baik2 boleh tunjuk kan mereka bila besar nnt

    ReplyDelete
  2. Huwaaa...mama rayyan lupa nama yaya..namanye juwita aulya...oh,yaya pegang tgn abg dia..ekekeke..nnt blk kg mai lagi naaa umah kami..kita g berkelah plak nnt..hehehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha